
Παρουσία του ΠτΔ η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας
Στην τελετή Αφής της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016», που θα γίνει στις 21 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία, θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Στην τελετή Αφής της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016», που θα γίνει στις 21 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία, θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο κ. Παυλόπουλος θα τιμούσε με την παρουσία του μόνο την τελετή παράδοσης της Φλόγας στους Βραζιλιάνους διοργανωτές, στις 27 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Ωστόσο, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή από την Πρεσβεία της Βραζιλίας στην Αθήνα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βραζιλίας, κυρία Ντίλμα Ρούσεφ, ακύρωσε την παρουσία της στην Αρχαία Ολυμπία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε διαμέρισμα στα Πατήσια
- Λάμψη Μουζακίτη με μια ακόμα κορυφαία διάκριση
- «Γνήσια κακός άνθρωπος, χειρότερος και από τον Τζέφρι Έπσταϊν» – Πώς ο Μάικλ Τζάκσον τελικά νίκησε
- Nεολαία και (ψηφιακή) πολιτική: Δεν συγκινεί τα ελληνόπουλα η online συμμετοχή στα κοινά
- Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας και τον καθαρισμό οικοπέδων – Οι αλλαγές και τα πρόστιμα
- Κρήτη: Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στις φυλακές Αγυιάς Χανίων – Στο νοσοκομείο 7 άτομα από τους καπνούς

