Αφήνει τον Παναθηναϊκό και πάει στην Ίντερ ο Λάμπρου
Έτοιμος για το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό, φαίνεται ότι είναι ο Λάζαρος Λάμπρου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.
Έτοιμος για το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό, φαίνεται ότι είναι ο Λάζαρος Λάμπρου, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «GoalNews» θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ. Αρχικά βέβαια στην ομάδα Νέων, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Πριμαβέρα.
Ο 18χρονος ταλαντούχος επιθετικός ήταν φανερό τους τελευταίους μήνες πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς τις συζητήσεις που είχαν γίνει για το συμβόλαιό του υπήρχε μεγάλη απόσταση και στο οικονομικό κομμάτι και στης… νοοτροπίας.
Αν τελικά υπογράψει στην ιταλική ομάδα ο Παναθηναϊκός θα πάρει περίπου 350.000 ευρώ που δικαιούται για τα τροφεία του παίκτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τη διεύρυνση – Ανακοινώνεται νέα επιτροπή
- Ο Bad Bunny φόρεσε Zara στο Super Bowl 2026 – Η ιστορία πίσω από την εμφάνισή του
- Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Γουόρντ: Η ανάρτηση του από το ντέρμπι (pic)
- Ελληνική γλώσσα: Σε αναζήτηση της εθνικής αυτογνωσίας
- Ο Ντάντε Έξουμ έμεινε κι επίσημα ελεύθερος – Τι ισχύει με τον τραυματισμό του
- Ongoing Dialogue for “Calm Waters”

