
Ούτε το απόγευμα προπονήθηκε ο Κώστας Μανωλάς
Ούτε στη βραδινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας, που προετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για τις φιλικές συναντήσεις με το Μαυροβούνιο και την Ισλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετείχε ο Κώστας Μανωλάς. Ο διεθνής στόπερ της Ρόμα δεν μπήκε στο πρόγραμμα του Μίχαελ Σκίμπε, καθώς γυμνάστηκε και πάλι μόνος του, αλλά μόνο για προληπτικούς λόγους.
Ούτε στη βραδινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας, που προετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για τις φιλικές συναντήσεις με το Μαυροβούνιο και την Ισλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης», μετείχε ο Κώστας Μανωλάς.
Ο διεθνής στόπερ της Ρόμα δεν μπήκε στο πρόγραμμα του Μίχαελ Σκίμπε, καθώς γυμνάστηκε και πάλι μόνος του, αλλά μόνο για προληπτικούς λόγους.
Ο Μανωλάς υπολογίζεται πάντως κανονικά για τις δύο συναντήσεις, με πρώτη εκείνη της Πέμπτης 24 Μαρτίου απέναντι στο Μαυροβούνιο.
Αντίθετα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που το πρωί έκανε μόνο ζέσταμα με τους διεθνείς, προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους διεθνείς, σε ένα πρόγραμμα που ο Γερμανός τεχνικός εστίασε στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Την ενίσχυση των ΟΤΑ ζητά η Μιλένα Αποστολάκη – «Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ομηρεία και εργασιακή ανασφάλεια»
- Ανησυχία για τον Ντέρι της Τσέλσι: Έπεσε στο έδαφος με το κεφάλι και αποχώρησε με φορείο (vid)
- Όταν οι Metallica ήρθαν για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1993
- ΗΠΑ: «Προσωρινή παρέκκλιση» η υψηλή τιμή του πετρελαίου – Καλεί την Κίνα να βοηθήσει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- ΟΗΕ: Οι γυναίκες πληρώνουν (πάλι) το τίμημα από το αυξανόμενο χρέος
- On-Field Capers à la Italiana: What Connects Three Championship Derbies of Shame (videos)


