Υπέγραψε για συμμετοχή στο μπασκετικό Champions League ο ΠΑΟΚ
Η πρόθεση από τους διοικούντες του είχε εκφραστεί σχεδόν από την αρχή. Ενισχύθηκε μετά την πρώτη επίσημη ενημέρωση που έγινε στο Μόναχο (8/2) και επισημοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα, με τη σχετική υπογραφή.
Η πρόθεση από τους διοικούντες του είχε εκφραστεί σχεδόν από την αρχή. Ενισχύθηκε μετά την πρώτη επίσημη ενημέρωση που έγινε στο Μόναχο (8/2) και επισημοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα, με τη σχετική υπογραφή.
Ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 στο Champions League της FIBA, εφόσον εξασφαλίσει την απαιτούμενη θέση μέσω της τελικής κατάταξής του στο ελληνικό πρωτάθλημα (σ.σ. η 3η και 4η θέση στη φετινή Α1 θα δώσουν απευθείας συμμετοχή στην διοργάνωση, η 5η την διεκδίκηση παρουσίας σε αυτήν μέσω προκριματικών).
Η απόφαση του «Δικεφάλου» δρομολογήθηκε με την υπογραφή που έβαλε σήμερα το πρωί στο Παρίσι, στo πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της νέας διοργάνωσης, όπου μετέβη για την εκδήλωση, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Αύξηση των περιστατικών βίας σε βάρος γιατρών και νοσηλευτών σε νοσοκομεία
- Ο γιός του τελευταίου σάχη, Ρεζά Παχλαβί, καλεί τις ΗΠΑ να επέμβουν στρατιωτικά στο Ιράν
- Βιολάντα: Συνελήφθη ξανά ο ιδιοκτήτης – Αναβάθμιση του κατηγορητηρίου σε κακούργημα
- Το άλμα της Μαρίας Σάκκαρη στην παγκόσμια κατάταξη μετά τις νίκες στη Ντόχα
- Ποιες είναι οι χώρες που έχουν απαγορεύσει τους εορτασμούς της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου
- Χαρίτσης: Η νησιωτικότητα δεν είναι σύνθημα, είναι εθνική υποχρέωση – Η κυβέρνηση έχει σχέδιο καταστροφικό

