Πρόβλημα με Στρόμπερι, κρίνεται η συμμετοχή του
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό, ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ, για την 10η αγωνιστική της φάσης των «16» της Euroleague. Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι απείχε από την «ερυθρόλευκη» προπόνηση στη Γερμανία, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον Αχίλλειο του δεξιού του ποδιού.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό, ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ, για την 10η αγωνιστική της φάσης των «16» της Euroleague.
Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι απείχε από την «ερυθρόλευκη» προπόνηση στη Γερμανία, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον Αχίλλειο του δεξιού του ποδιού.
Η συμμετοχή του στην κρίσιμη αναμέτρηση με την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Gift card από τα Public: Χριστούγεννα χωρίς το άγχος της επιλογής
- Ξεμπλοκάρει η οικοδομή – Σε ποιες περιοχές καταγράφεται η μεγαλύτερη αύξηση
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σέιμπεν Λι – Οδεύει προς Εφές
- Περαιτέρω αναβάθμιση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά
- ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνη η κυβέρνηση για την ταλαιπωρία στην εθνική οδό
- Ο Ολυμπιακός, η «χρυσή» Εθνική και τα φοβερά επιτεύγματα – Ποια είναι η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο, Φωτεινή Τριχά (vids)



