Ο ΠΑΟΚ εύκολα τη Λαμία στο ντεμπούτο των νέων αποκτημάτων
Με νίκη συνδυάστηκε το ντεμπούτο των Λι, Γιαμπλόνσι και Σμαραγδή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ με τον «Δικέφαλο» να φτάνει άνετα στη νίκη με 3-0 σετ επί της Λαμίας στο παιχνίδι που έκλεισε την 15η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών. Ο ΠΑΟΚ παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας, επτά πίσω από τον Ολυμπιακό.
Με νίκη συνδυάστηκε το ντεμπούτο των Λι, Γιαμπλόνσι και Σμαραγδή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ με τον «Δικέφαλο» να φτάνει άνετα στη νίκη με 3-0 σετ επί της Λαμίας στο παιχνίδι που έκλεισε την 15η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών.
Στο πρώτο σετ η Λαμία κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική μέχρι τα μέσα του σετ, αλλά κάπου εκεί ανέλαβε ο Χιμένες. Στο δεύτερο, ο ΠΑΟΚ είχε για κορυφαίο τον Ντίνα που είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Τερζή.
Το τρίτο σετ ξεκίνησε με την επανεμφάνιση του Νίκου Σμαραγδή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες πήγαιναν «χέρι-χέρι» στο σκορ μέχρι τα μέσα του σετ (14-14), όμως ο Γιαμπλόνσκι που έκανε πολύ θετικό ντεμπούτο με τις επιθέσεις του κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στο 3-0.
Ο ΠΑΟΚ παραμένει στην 4η θέση της βαθμολογίας, επτά πίσω από τον Ολυμπιακό.
Στις αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας του Μάντσεστερ, θεωρεί πως η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να κρατήσει τον Άγγλο τεχνικό στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού εξήγησε πως είναι πάντα έτοιμος προκειμένου να προσφέρει στους Πειραιώτες.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας