Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου από τον ΒΗΜΑ FM στο ΣΕΦ
Ανοιξε το πρωί της Πέμπτης τις πόρτες του, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM 99,5.
Ανοιξε το πρωί της Πέμπτης τις πόρτες του, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM 99,5.
Περί τα 250.000 βιβλία προσφέρονται προς ένα ευρώ το καθένα και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους άπορους του δήμου Πειραιά, για να ανακουφίσουν περισσότερες από 1.500 οικογένειες.
Για μια ακόμη χρονιά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, ενώ για τα παιδιά υπάρχει ένας μεγάλος παιδότοπος.
Φέτος, τους επισκέπτες περιμένει και μια ακόμη μεγάλη έκπληξη: ένα μονοθέσιο της Formula1. Θα μπορούν να το οδηγούν σε προσομοιωτή αγωνιστικής πίστας, σε συνθήκες Grand Prix.
Το bazaar θα είναι ανοιχτό έως την Κυριακή, από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι Χόλιγουντ, τι Κίεβο; Ο Σον Πεν όπου κι αν πάει παίρνει ένα Όσκαρ
- Πότε είναι η κλήρωση των play offs και play outs της Super League
- Βουλή: Άγρια επίθεση Λυμπερόπουλου σε Κυρανάκη για τα ταξί – «Εφαρμόζει χουντικές απόψεις στον κλάδο μου»
- UNI-PHARMA και InterMed πιστοποιήθηκαν ως Top Employers για τέταρτη συνεχή χρονιά
- Μπιενάλε: Η EE δεν θέλει τη Ρωσία και οι καλλιτέχνες το Ισραήλ
- Ολυμπιακός – Παλαιό Φάληρο 24-7: Άνετη νίκη πριν τη Μπρέσια για τους «ερυθρόλευκους»




