ΠΑΣΟΚ: Μη βιώσιμη λύση η μεταφορά των μεταναστών της Ειδομένης στην Αθήνα
«Η επέμβαση της αστυνομίας στην Ειδομένη και η μεταφορά των μεταναστών στην Αθήνα αποτελεί μια πρόσκαιρη και εμβαλωτική λύση» αναφέρει ο τομεάρχης Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θ.Παπαθεοδώρου.
«Η επέμβαση της αστυνομίας στην Ειδομένη και η μεταφορά των μεταναστών στην Αθήνα αποτελεί μια πρόσκαιρη και εμβαλωτική λύση» αναφέρει ο τομεάρχης Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θ.Παπαθεοδώρου.
Σχολιάζοντας την αναφορά Μουζάλα ότι η πλατεία Βικτωρίας αποτελεί «σταθμό του Μονάχου», ο κ. Παπαθεοδώρου είπε: «Ο σταθμός του Μονάχου βρίσκεται στη Γερμανία. Στην Αθήνα λειτουργούν κυκλώματα διακίνησης που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο.»
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ζητά από την κυβέρνηση να ενημερώσει τη Βουλή για τους σχεδιασμούς της σχετικά με τον επερχόμενο εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα.
«Τέλος ζητάμε από την ελληνική κυβέρνηση να προωθήσει στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα πρόταση για τη σωτηρία των παιδιών που χάνονται σχεδόν κάθε μέρα στο Αιγαίο. Η ευαισθησία αποδεικνύεται εμπράκτως» καταλήγει.
To KKE στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο εγκλωβισμός των προσφύγων και μεταναστών στη χώρα δεν αντιμετωπίζεται όπως έγινε στην Ειδομένη.
«Πολύ περισσότερο που η κυβέρνηση στήριξε και υλοποιεί τις αποφάσεις της ΕΕ, σύμφωνα με τις οποίες οι περισσότεροι πρόσφυγες και μετανάστες, που δεν θα θεωρούνται χρήσιμοι για το κεφάλαιο, είτε θα παραμένουν εγκλωβισμένοι στη χώρα μας, στα λεγόμενα hot spots είτε θα αντιμετωπίζουν την καταστολή και του Frontex, στον οποίο η κυβέρνηση ουσιαστικά αναθέτει τη ‘φύλαξη’ των συνόρων» καταλήγει.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.