
Οι νεαροί πρωταγωνιστές του «Ουζερί Τσιτσάνης» μιλούν στο in.gr
Θεσσαλονίκη, Κατοχή. Ο Βασίλης Τσιτσάνης μαζί με τον γαμπρό του, Γιώργο, έχουν ανοίξει ένα ουζερί. Την ίδια ώρα, την εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης συγκλονίζουν οι διώξεις των Ναζί. Μία νεαρή εβραία ερωτεύεται τον χριστιανό Γιώργο. Η ταινία του Μανούσου Μανουσάκη, «Ουζερί Τσιτσάνης», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γ.Σκαμπαρδώνη, έρχεται στις αίθουσες την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου. Το in.gr συνάντησε τους πέντε νεαρούς πρωταγωνιστές της ταινίας Ανδρέα Κωνσταντίνου, Βασιλική Τρουφάκου, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Ξανθή Γεωργίου και Χάρη Φραγκούλη.
Θεσσαλονίκη, Κατοχή. Ο Βασίλης Τσιτσάνης μαζί με τον γαμπρό του, Γιώργο, έχουν ανοίξει ένα ουζερί. Την ίδια ώρα, την εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης συγκλονίζουν οι διώξεις των Ναζί. Μία νεαρή εβραία ερωτεύεται τον χριστιανό Γιώργο.
Η ταινία του Μανούσου Μανουσάκη, «Ουζερί Τσιτσάνης», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γ.Σκαμπαρδώνη, έρχεται στις αίθουσες την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου.
Το in.gr συνάντησε τους πέντε νεαρούς πρωταγωνιστές της ταινίας Ανδρέα Κωνσταντίνου, Βασιλική Τρουφάκου, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Ξανθή Γεωργίου και Χάρη Φραγκούλη.
Συνέντευξη: Αγγελική Στελλάκη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρωπαϊκή ναυτιλία: Από τις κυρίαρχες παγκοσμίως – Στα 148,7 δισ. ευρώ η συμβολή της στην οικονομία της ΕΕ
- Τέλος εποχής για τη Μονακό: Οι παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι από το Πριγκιπάτο
- Διεκόπησαν δρομολόγια του Προαστιακού λόγω φωτιάς στην περιοχή της Νέας Ζωής
- Ο απόλυτος οδηγός BBQ από την Αργυρώ: Την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια και καλή τύχη»
- Γιατί η Νταϊάνα έσκισε σκόπιμα το φόρεμά της στο Met Gala πριν από 30 χρόνια;





