Δεκαέξι συλλήψεις στα επεισόδια της Λ. Αλεξάνδρας
Περισσότερα απο 50 άτομα προσήχθησαν μέσα και έξω από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, κατά την διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟ- Ολυμπιακού, ο οποίος δεν πραγματοποιήθηκε.
Περισσότερα απο 50 άτομα προσήχθησαν μέσα και έξω από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, κατά την διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟ- Ολυμπιακού, ο οποίος δεν πραγματοποιήθηκε.
Από τους προσαχθέντες οι 16 συνελήφθησαν μέχρι στιγμής, ενώ συνεχίζεται η εξέταση των υπολοίπων.
Επίσης, κατά την διάρκεια των επεισοδίων τρυαματίστηκαν τρεις αστυνομικοί. Οι Αρχές ενημέρωσαν, ότι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από καρέκλα στο κεφάλι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο, ωστόσο ακόμη δύο αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ελαφρότερα.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Κατά τη διάρκεια των σημερινών επεισοδίων που σημειώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός από τις αστυνομικές δυνάμεις προσήχθησαν από τους χώρους εντός και εκτός του γηπέδου `Απόστολος Νικολαΐδης άνω των 50 ατόμων, εκ των οποίων μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 16. Επίσης τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τόνι Μπλερ: Εκτός της λίστας Τραμπ για το «συμβούλιο ειρήνης» στη Γάζα
- Οι 10 αλλαγές προπονητών στον πρώτο γύρο της Super League: Από τον Ρούι Βιτόρια και τον Κόντη, στον Μαλεζά
- Πόσο αύξησε η κακοκαιρία Byron τα αποθέματα νερού στον Μόρνο
- Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Τι λένε εκπαιδευτές σκύλων για το περιστατικό με τον θάνατο του 2χρονου παιδιού
- Πρώην γενικός διευθυντής Σπαρτάκ για Λιβάι Γκαρσία: «Η χειρότερη μεταγραφή, μας ξεγέλασαν…»
- Σάλος στη Γαλλία με τη Μπριζίτ Μακρόν: Αποκάλεσε «βρωμιάρες σκύλες» φεμινίστριες που διαμαρτύρονταν έξω από θέατρο

