
Έφτασε στη Ρωσία η αποστολή του ΠΑΟΚ
Έφθασε μετά από πτήση τσάρτερ δυόμιση ωρών στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας η αποστολή του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού αγώνα για την 4η αγωνιστική του Γ' ομίλου με την τοπική ομάδα, στο παιχνίδι ρεβάνς (0-0) της Τούμπας πριν από δυο εβδομάδες.
Έφθασε μετά από πτήση τσάρτερ δυόμιση ωρών στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας η αποστολή του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού αγώνα για την 4η αγωνιστική του Γ’ ομίλου με την τοπική ομάδα, στο παιχνίδι ρεβάνς (0-0) της Τούμπας πριν από δυο εβδομάδες.
Η αποστολή της ελληνικής ομάδας θα προπονηθεί στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδος) ενώ λίγο νωρίτερα ο Ιγκόρ Τούντορ θα μιλήσει στους Ελληνες και Ρώσους δημοσιογράφους.
Ο ΠΑΟΚ συνάντησε πολύ καλό καιρό και θερμοκρασία 17 βαθμών, ενώ αργά το βράδυ της Τετάρτης αναμένονται στην πόλη φίλοι του ΠΑΟΚ εκδρομείς από την Ελλάδα.
Επίσης την Πέμπτη αναμένονται από το Ροστόφ ομογενείς που προσκεκλημένοι του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη θα έρθουν για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κατακτήσει θετικό αποτέλεσμα για να θέσει βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.
Συνοδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης και ο Αθλητικός Διευθυντής Φρανκ Αρνεσεν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Μια νύχτα μόνο»: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στα νέα επεισόδια στο MEGA
- ΗΠΑ: Ο Ινδός μεγιστάνας Αντάνι συμφωνεί να καταβάλει πρόστιμο εκατομμυρίων για υπόθεση δωροδοκίας και διαφθοράς
- Μαλδίβες: Τραγωδία σε υποθαλάσσια σπηλιά – Νεκροί καθηγήτρια, η κόρη της, δύο φοιτητές της και ένας δύτης
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Επανέλαβε τα ίδια ψεύδη – Όλα θα λυθούν εκεί που πρέπει, στη δικαιοσύνη
- Survivor: Στη Δικαιοσύνη ο καπετάνιος που χτύπησε τον Σταύρο Φλώρο – Η φωτογραφία του από το νοσοκομείο
- Περιστέρι: Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες για τα 6 παιδιά – «Λειτουργούσαν σαν στρατιωτάκια»



