Νέα «πτήση» από τον Αντετοκούνμπο
Μια ακόμη εντυπωσιακή «πτήση» στον ουρανό του ΝΒΑ πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι Μπακς, μετά από τρεις ήττες, έφθασαν στην πρώτη τους νίκη, επικρατώντας με 103-96, μέσα στο Μπρούκλιν. Ο 20χρονος Ελληνας σταρ είχε 21 πόντους (4/5 βολές, 7/13 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 τάπες και 4 λάθη σε 42:12 λεπτά συμμετοχής.
Μια ακόμη εντυπωσιακή «πτήση» στον ουρανό του ΝΒΑ πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι Μπακς, μετά από τρεις ήττες, έφθασαν στην πρώτη τους νίκη, επικρατώντας με 103-96, μέσα στο Μπρούκλιν. Ο 20χρονος Ελληνας σταρ είχε 21 πόντους (4/5 βολές, 7/13 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 τάπες και 4 λάθη σε 42:12 λεπτά συμμετοχής. Πολύ καλός ήταν για τους νικητές και ο Τζέριντ Μπέιλες με 26 πόντους.
Οι πρωταθλητές Γουόριορς διέλυσαν και τους Γκρίζλις, με 119-69 στο Όκλαντ. Ο Στεφ Κάρι είχε 21 από τους 30 πόντους του στο τρίτο δωδεκάλεπτο και οδήγησε την ομάδα του στην άνετη νίκη. Οι πρωταθλητές παρέμειναν αήττητοι, μαζί με Κλίπερς, Ράπτορς και Πίστονς.
Στη Φιλαδέλφεια, οι Καβαλίερς επικράτησαν 107-100 των Σίξερς. Ο «βασιλιάς», Λεμπρόν Τζέιμς, είχε 22 πόντους και έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία που σπάει το φράγμα των 25.000 πόντων, σε ηλικία 30 ετών και 307 ημερών, παίρνοντας το ρεκόρ από τον Κόμπι Μπράιαντ που τα είχε καταφέρει σε ηλικία 31 ετών και 351 ημερών. Συνοπτικά σε παιχνίδια για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Φιλαδέλφεια-Κλίβελαντ 100-107
Μπρούκλιν-Μιλγουόκι 96-103
Νέα Υόρκη-Σαν Αντόνιο 84-94
Χιούστον-Οκλαχόμα 110-105
Μινεσότα-Πόρτλαντ 101-106
Γκόλντεν Στέιτ-Μέμφις 119-69
Κλίπερς-Φοίνιξ 102-96
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κεφαλονιά: «Θύμα κυκλώματος μαστροπείας η Μυρτώ», λέει ο πατέρας της – Στο κάδρο των ερευνών νέα πρόσωπα
- Βερόνα-Μίλαν 0-1: Οι ροσονέρι προσπέρασαν τη Νάπολι και είναι 2οι – Αγκαλιά με θέση για το Champions League
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι 4-1: Σπουδαία νίκη για τους «ρεντς» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκιμπς-Γουάιτ
- Έβερτον – Λίβερπουλ 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Φαν Ντάικ
- Σίσσυ Χρηστίδου: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στην κατηγορία του άστρου
- Στενά του Ορμούζ: Από την έντονη κινητικότητα στην ακινησία – Το σοκαριστικό βίντεο των 12 δευτερολέπτων
