
Παναθηναϊκός κατά Αρετόπουλου: «Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε»
Ανακοίνωση με τίτλο «δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο» εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή τη διαιτησία του Αρετόπουλου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Ανακοίνωση με τίτλο «δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με τον χειρότερο τρόπο» εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή τη διαιτησία του Αρετόπουλου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Οι «πράσινοι» αναφέρουν: «Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με το χειρότερο τρόπο. Φρόντισε για αυτό ο διαιτητής Αρετόπουλος. Καταλόγισε «κάλπικο» πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ με το οποίο έγινε το 1-0 και
έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι στον Μπεργκ που θα σήμαινε και αποβολή του παίκτη των γηπεδούχων.
Ο Παναθηναϊκός θα προστατεύσει με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντά του».
Δεν απάντησε ο ΠΑΟΚ
Πάντω από τον ΠΑΟΚ δεν θέλησαν να απαντήσουν -επισήμως- στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και απλώς «έβγαζαν προς τα έξω» το γεγονός πως η συνολική εικόνα του παιχνιδιού και η στατιστική απεικόνιση, δείχνει ποιος είναι ο δίκαιος νικητής, κάτι που εξάλλου παραδέχτηκε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου.
Επίσης, τόνιζαν πως όντως δεν ήταν εύκολη η φάση του πέναλτι και πως υπάρχει μία ακόμη ανατροπή του Ροντρίγκεζ από τον Ταυλαρίδη στο β’ ημίχρονο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιτροπή δεοντολογίας Βουλή: Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας και για Αθανασίου-Χατζηβασιλείου
- Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για τα βραβεία της σεζόν στο NBA (pics)
- Πέλλα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 51χρονο
- Μήπως ο πρόεδρος Τραμπ έκανε λάθος που τα έβαλε με τον Πάπα – Η «ιερή μάχη» που μπορεί να του στοιχίσει ακριβά
- Φωτιά στη Λαυρεωτική – Επί τόπου η Πυροσβεστική
- Το Μαρούσι εξέδωσε νέα ανακοίνωση για τον Βαγγέλη Λιόλιο




