Ήπιες πτωτικές τάσεις στο άνοιγμα του Χρηματιστηρίου την Τετάρτη
Ήπιες πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου την Τετάρτη, εν μέσω πτωτικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς επανέρχονται οι ανησυχίες για την πορεία τη κινέζικης οικονομίας. O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 675,06 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,48%.
Ήπιες πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου την Τετάρτη, εν μέσω πτωτικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς επανέρχονται οι ανησυχίες για την πορεία τη κινέζικης οικονομίας.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 675,06 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,48%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,45 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,39%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,31%.
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τροφίμων (+1,07%) και των Βιομηχανικών Υπηρεσιών (+0,28%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τραπεζών (-1,42%) και των Ταξιδιών (-1,25%).
Ανοδικά κινούνται 11 μετοχές, 25 πτωτικά και 9 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Attica Bank +4,35%, Πλαστικά Κρήτης +1,64%, Fourlis +1,10% και Coca Cola HBC +1,07%.
Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές:Autohellas -9,09%, Κέκροψ -7,24%, Intracom -3,41% και Εθνική -2,15%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εισβολές και ναρκοτρομοκρατία: Πώς η «έκτακτη ανάγκη» έγινε η καραμέλα του Τραμπ για την επέκταση της εξουσίας του
- Ο Νικολάς Μαδούρο ως «ταξιτζής» δηλώνει έτοιμος για να συζητήσει με τις ΗΠΑ για πετρέλαιο και ανάπτυξη
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)













































![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442