Και ο Μαστσεράνο στο κλαμπ των… φοροφυγάδων της «Μπάρτσα»
Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο είναι το νέο «μέλος» του όχι και τόσο κολακευτικού «κλαμπ» των παικτών της Μπαρτσελόνα που ελέγχονται για φοροδιαφυγή. Έχουν προηγηθεί σχεδόν όλα τα «βαριά» ονόματα της ομάδας, όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Νεϊμάρ, ο Ζεράρ Πικέ και ο Αντρές Ινιέστα.
Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο είναι το νέο «μέλος» του όχι και τόσο κολακευτικού «κλαμπ» των παικτών της Μπαρτσελόνα που ελέγχονται για φοροδιαφυγή. Έχουν προηγηθεί σχεδόν όλα τα «βαριά» ονόματα της ομάδας, όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Νεϊμάρ, ο Ζεράρ Πικέ και ο Αντρές Ινιέστα.
Τώρα έρχεται η σειρά του Αργεντινού διεθνούς αμυντικού μέσου να μπει στο «στόχαστρο» της εφορίας και μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαρκελόνης, ελέγχεται για φόρους που δεν έχει πληρώσει ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Ο έλεγχος αυτός αφορά μόνο τα οικονομικά έτη του 2011 και του 2012.
Πρόσφατα κατηγορήθηκε και ο Νεϊμάρ για τους ίδιους λόγους, αλλά από τις βραζιλιάνικες οικονομικές Αρχές, καθώς η έδρα της εταιρείας που έχει δημιουργήσει για να διαχειρίζεται τα δικαιώματά του δεν βρίσκεται στην Ισπανία, αλλά στη Βραζιλία, αφού ως ιδιοκτήτης της εταιρείας αυτής εμφανίζεται ο πατέρας του Βραζιλιάνου άσου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συρία: «Εξαρθρώθηκε» νέος πυρήνας που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ – «Αβάσιμες κατηγορίες», λέει η οργάνωση
- ΗΠΑ – Ρωσία: Τηλεφωνική επικοινωνία Ρούμπιο – Λαβρόφ και συζήτηση κυρίως για Ουκρανία και Ιράν
- Βραζιλία: Ενοπλη επίθεση 13χρονου μέσα σε σχολείο – Νεκρά δυο μέλη του προσωπικού
- Στενά του Ορμούζ: Σχέδιο απόφασης του ΣΑ του ΟΗΕ για την ελευθερία της ναυσιπλοΐας συνέταξαν οι ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ ακύρωσε το Σχέδιο Ελευθερία για τη συνοδεία πλοίων στο Ορμούζ, αδειάζοντας τον Ρούμπιο
- Στενά του Ορμούζ: Τουλάχιστον 10 ναυτικοί πέθαναν λόγω της σύγκρουσης, λέει ο Ρούμπιο



