Τέλος ο Βουγιόσεβιτς από τον πάγκο της Παρτζιάν
Συνέδεσε το όνομά του με τις επιτυχίες της Παρτιζάν της δύο τελευταίες δεκαετίες, αλλά η διοίκηση της ομάδας του Βελιγραδίου αποφάσισε πως έχει έρθει η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Μετά από τέσσερις θητείες (1986-89, 1990-91, 2001-10, 2012-15) και 23 τίτλους, ο «Ντούλε» αναζητά το νέο σταθμό στην καριέρα του. Διαδήλωση υπέρ της παραμονής του είχαν πραγματοποιήσει περίπου 2.000 φίλαθλοι της ομάδας, έξω από το "JNA Stadium" πριν από δύο εβδομάδες.
Συνέδεσε το όνομά του με τις επιτυχίες της Παρτιζάν της δύο τελευταίες δεκαετίες, αλλά η διοίκηση της ομάδας του Βελιγραδίου αποφάσισε πως έχει έρθει η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.
Μετά από τέσσερις θητείες (1986-89, 1990-91, 2001-10, 2012-15) και 23 τίτλους, ο «Ντούλε» αναζητά το νέο σταθμό στην καριέρα του. Διαδήλωση υπέρ της παραμονής του είχαν πραγματοποιήσει περίπου 2.000 φίλαθλοι της ομάδας, έξω από το «JNA Stadium» πριν από δύο εβδομάδες.
Η σχετική ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας με τον Βουγιόσεβιτς από τη διοίκηση της Παρτιζάν αναφέρει:
«Η διοίκηση της Παρτίζαν αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της και να μην επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, αλλά να εμπιστευτεί έναν νέο κόουτς. Οι πόρτες της ομάδας θα είναι πάντα ανοιχτές για τον Βουγιόσεβιτς.
»Δεν είναι απλώς ένας πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του κλαμπ. Είναι ένας ειδικός του αθλήματος, που έβγαλε πολλούς «θρύλους» για την Παρτίζαν και το σέρβικο μπάσκετ! Ο Βουγιόσεβιτς έγραψε ιστορία στην Παρτίζαν. Η Παρτίζαν θα είναι για πάντα το σπίτι του».
Υπό τις οδηγίες του Βουγιόσεβιτς η Παρτιζάν κατέκτησε 6 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Γιουγκοσλαβίας, το Κύπελλο Κόρατς (1989), 6 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Σερβίας, ενώ κατέκτησε και 5 φορές την Αδριατική Λίγκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα

