Ο Στόουνς ζήτησε μεταγραφή από την Έβερτον
«Φωτιά» στην Εβερτον άναψε ο Τζον Στόουνς, που την Τρίτη κατέθεσε αίτημα μεταγραφής. Έως τώρα ο νεαρός κεντρικός αμυντικός παρακολουθούσε από μακριά τον τρελό χορό των εκατομμυρίων, παρότι είχε στηθεί στα δικά του πόδια. Ο Μουρίνιο τον θέλει στην Τσέλσι... απεγνωσμένα και το απέδειξε με πρόταση 20εκ. λιρών η οποία απορρίφθηκε. Οι πρωταθλητές έκαναν ρελάνς με 26εκ. και αργότερα ξανά με 30εκ., όμως οι «Τόφις» παρέμειναν στην αρχική τους άρνηση.
«Φωτιά» στην Εβερτον άναψε ο Τζον Στόουνς, που την Τρίτη κατέθεσε αίτημα μεταγραφής.
Έως τώρα ο νεαρός κεντρικός αμυντικός παρακολουθούσε από μακριά τον τρελό χορό των εκατομμυρίων, παρότι είχε στηθεί στα δικά του πόδια.
Ο Μουρίνιο τον θέλει στην Τσέλσι… απεγνωσμένα και το απέδειξε με πρόταση 20εκ. λιρών η οποία απορρίφθηκε.
Οι πρωταθλητές έκαναν ρελάνς με 26εκ. και αργότερα ξανά με 30εκ., όμως οι «Τόφις» παρέμειναν στην αρχική τους άρνηση.
Έτσι, η μοναδική λύση ήταν να μπει στο παιχνίδι ο ίδιος ο Στόουνς, ο οποίος είχε αποκτηθεί πριν από δύο χρόνια από τη Μπάρνσλεϊ έναντι μόλις 3.000.000 λιρών.
Ο 21χρονος μπακ που έχει ήδη φορέσει τέσσερις φορές τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, ζητά επισήμως να παραχωρηθεί σε άλλον σύλλογο.
Κι όταν ο ποδοσφαιριστής δηλώνει ανοιχτά πως επιθυμεί να φύγει, συνήθως είναι η προτελευταία πράξη του… δράματος. Η τελευταία θα είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής του από την Τσέλσι!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι αλλάζει με τα πρόστιμα για όσους δεν πληρώσουν έγκαιρα τα τέλη κυκλοφορίας
- Τεχνητή Νοημοσύνη: «Βλέπει» φτωχά και πλούσια έθνη;
- Μείωση 40% των νοσοκομειακών λοιμώξεων απέτρεψε 17.000 μέρες νοσηλείας επιπλοκών
- Συνταγή: Τονοσαλάτα με καστανό ρύζι, ρόδι, σταφίδα & λαχανικά
- Πόσο Τραμπ μπορεί να αντέξει η Ευρώπη;
- Copernicus: Το 2025 αναμένεται να είναι το δεύτερο θερμότερο έτος που καταγράφτηκε ποτέ



