Στα ημιτελικά η Ολλανδία, περιμένει Ελλάδα ή Ιταλία
Η Ολλανδία προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης γυναικών και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, που θα είναι ο νικητής της αποψινής (21:30) αναμέτρησης της εθνικής Ελλάδας με την Ιταλία.
Η Ολλανδία προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης γυναικών και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, που θα είναι ο νικητής της αποψινής (21:30) αναμέτρησης της εθνικής Ελλάδας με την Ιταλία.
Οι Ολλανδές δεν πτοήθηκαν από την εξέδρα στη «Water Polo Arena» του Καζάν, ούτε από τις 14 αποβολές που καταλογίστηκαν εις βάρος τους, και επικράτησαν 10-9 της οικοδέσποινας Ρωσίας, παίρνοντας το εισιτήριο για την τετράδα.
Κλάασεν και Μέγκενς πέτυχαν από τρία γκολ για το συγκρότημα του Άρνο Χαβένγκα, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και η τερματοφύλακας Λάουρα Άαρτς.
Η Ολλανδία είχε κατακτήσει ένα χρυσό και τρία ασημένια μετάλλια στα πρώτα τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, όμως μετά το 1998 στο Περθ δεν είχε καταφέρει κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός: Οι δύο κινήσεις του Μπενίτεθ που έφεραν τη μεταμόρφωση
- Αποθέωση από Γαλλία για Ολυμπιακό – Μαρινάκη: «Απόλυτη κυριαρχία, ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στο ελληνικό ποδόσφαιρο»
- Λάιζα Μινέλι: Σεξ με τον Σκορσέζε, κοκαΐνη, άθλιος σύζυγος, ο Πίτερ Σέλερς ναζί και ένας 18χρονος για εραστής
- Σκάει ο τζίτζικας – Ακόμα και τα έντομα στους τροπικούς δεν αντέχουν τη ζέστη της κλιματικής αλλαγής
- Στενά του Oρμούζ: Έκλεισαν για όλα σχεδόν τα πλοία που δεν έχουν σχέση με το Ιράν
- Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Κατεπείγουσα επιστολή στην πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας για την Κύπρο



