Μαρκαριάν: «Βρήκα εμπόδια από ανθρώπους που δεν το περίμενα»
Σε μια γραπτή δήλωση προχώρησε ο Σέρχιο Μαρκαριάν, δύο μέρες μετά τη παραίτηση του από το «τιμόνι» της Εθνικής ομάδας. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, μίλησε για την στήριξη του Γιώργου Γκιρτζίκη, ενώ στη συνέχεια πέταξε «βέλη», αφήνοντας αιχμές για εμπόδια από ανθρώπους που δεν το περίμενε. Τέλος κατέστησε σαφές ότι σύντομα θα πει περισσότερα, ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου για το μέλλον στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Σε μια γραπτή δήλωση προχώρησε ο Σέρχιο Μαρκαριάν, δύο μέρες μετά τη παραίτηση του από το «τιμόνι» της Εθνικής ομάδας.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός, μίλησε για την στήριξη του Γιώργου Γκιρτζίκη, ενώ στη συνέχεια πέταξε «βέλη», αφήνοντας αιχμές για εμπόδια από ανθρώπους που δεν το περίμενε.
Τέλος κατέστησε σαφές ότι σύντομα θα πει περισσότερα, ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου για το μέλλον στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Αναλυτικά:
«Με την προχθεσινή μου δήλωση γνωστοποίησα μια πολύ δύσκολη για μένα απόφαση. Δυστυχώς από εκεί και μετά, κάποια ΜΜΕ μου απέδωσαν προθέσεις και σκέψεις που δεν είναι δικές μου.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τον κύριο Γκιρτζίκη και τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για να εργαστώ. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου ήταν αυτή, που παρά τα αποτελέσματα, με έκανε να θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι στην Εθνική Ελλάδας.
Υπήρξε πλήρης σύμπνοια με τον κ. Πρόεδρο στα επόμενα απαραίτητα βήματα για να οδηγήσουμε την Εθνική Ελλάδας στον δρόμο των επιτυχιών.
Δυστυχώς βρήκα εμπόδια στην υλοποίηση αυτών των βημάτων από ανθρώπους που δεν ανέμενα. Για αυτό ο ηθικός μου κώδικας και η ευθύνη μου απέναντι στην Ομοσπονδία, στους παίκτες της Εθνικής και στους Έλληνες φιλάθλους με ώθησαν σε αυτή τη δήλωση την Τρίτη.
Δεν μασάω τα λόγια μου και προτίθεμαι σύντομα να πω και περισσότερα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τσίπρας έβαλε ψηλά τον πήχη: Nίκη στις εκλογές – Kόμμα και διακήρυξη τον Ιούνιο
- «Θα σε λέω Μαρία»: Οι bijoux de kant αποχαιρετούν το χώρο τους στο Μοναστηράκι με μία παράσταση
- Eurovision 2026: Απόψε στη σκηνή ο Akylas με το «Ferto» – Η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό
- Οι ανατροπές που φέρνει το χωροταξικό στον τουρισμό σε Airbnb και ξενοδοχεία – Οι αντιδράσεις
- Θυμός: Πως μπορούμε να τον «πετάξουμε» από πάνω μας;
- Βιετνάμ: Φρικτό εργατικό δυστύχημα – Βιομηχανικός τεμαχιστής «ρούφηξε» 34χρονο



