Συμφώνησε με Βουγιούκα η ΑΕΚ, μένουν τα τυπικά
Μια πολύ σημαντική προσθήκη εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η ΑΕΚ, αφού όπως όλα δείχνουν, η «Ένωση» συμφώνησε με όλα με τον Ίαν Βουγιούκα και πλέον μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση. Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά συμβόλαιο 2 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ είχε ενδιαφερθεί για τον Βουγιούκα και την περσινή σεζόν, όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία.
Μια πολύ σημαντική προσθήκη εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η ΑΕΚ, αφού όπως όλα δείχνουν, η «Ένωση» συμφώνησε με όλα με τον Ίαν Βουγιούκα και πλέον μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.
Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά συμβόλαιο 2 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ είχε ενδιαφερθεί για τον Βουγιούκα και την περσινή σεζόν, όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 30χρονος διεθνής ξεκίνησε στη Γαλατασαράι, από την οποία όμως αποχώρησε στα μέσα της σεζόν λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η τουρκική ομάδα. Ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Γερμανική Ούλμ.
Εκεί σε 18 αγώνες είχε 13,2 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ μέσο όρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: Δεκάδες μαχητικά παρήγγειλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Boeing για λογαριασμό της ισραηλινής αεροπορίας
- Παρά τις εντάσεις για τη Γροιλανδία, η Δανία θα αγοράσει στρατιωτικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ
- Ειρηνικός: 2 νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά πλεούμενου σε διεθνή ύδατα
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,

