Φιλική… 10άρα του Παναθηναϊκού επί της Άρνεμ
Μια... δυνατή προπόνηση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής, με τους «πράσινους» να κερδίζουν 10-0 την Άρνεμ στο πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού εν όψει της προετοιμασίας του. Διεκόπη για αρκετή ώρα ο αγώνας λόγω έντονης βροχόπτωσης.
Μια… δυνατή προπόνηση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Κυριακής, με τους «πράσινους» να κερδίζουν 10-0 την Άρνεμ στο πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού εν όψει της προετοιμασίας του. Διεκόπη για αρκετή ώρα ο αγώνας λόγω έντονης βροχόπτωσης.
Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στον αγώνα αφού μέχρι το 33′ και τη διακοπή, με σκόρερ τους Πέτριτς, Καλτσά και Μπεργκ προηγούνταν με 3-0.
Παρά τη διακοπή οι παίκτες του «τριφυλλιού» έμειναν «ζεστοί» και ένα λεπτό μετά την επανέναρξη του αγώνα, ξανά με τον Μάρκους Μπεργκ το σκορ διαμορφώθηκε στο 4-0. Λίγα λεπτά μετά ο Πέτριτς και Μπεργκ σκόραραν από ένα γκολ και διαμόρφωσαν 6-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβαν Κλωναρίδης και Καρέλης, ενώ με τον Λουντ να ανοίγει λογαριασμό ως παίκτης του Παναθηναϊκού ο πίνακας του σκορ έγραψε το τελικό 10-0!
Οι συνθέσεις του Παναθηναϊκού:
Α’ ημίχρονο: Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ζέκα, Αγγελόπουλος, Νίνης, Πέτριτς, Καλτσάς, Μπεργκ.
Β’ ημίχρονο: Κοτσολης, Βέμερ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Λουντ, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης, Καρέλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»
- Γαλλία: Ευρώπη και Κίεβο ζητούν εγγυήσεις ασφαλείας από τις ΗΠΑ πριν από τις διαπραγματεύσεις για το εδαφικό
- Μπλόκα: Ημέρα αποφάσεων για τους αγρότες με ανοιχτή την πόρτα το Μαξίμου και… μπάλες σανό
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»



