Οι νωχελικές βόλτες ενός Ιάπωνα μαζί με τη…χελώνα του
Όλα τα βλέμματα συγκεντρώνει πάνω του ένας Ιάπωνας ο οποίος κάθε μέρα βγάζει βόλτα στους δρόμους του Τόκιο το δικό του κατοικίδιο, μία γιγάντια αφρικανική χελώνα του. Ο ηλικιωμένος φαίνεται να έχει τεράστια υπομονή, καθώς είναι γνωστοί οι αργοί ρυθμοί που περπατούν οι χελώνες.
Όλα τα βλέμματα συγκεντρώνει πάνω του ένας Ιάπωνας ο οποίος κάθε μέρα βγάζει βόλτα στους δρόμους του Τόκιο το δικό του κατοικίδιο, μία γιγάντια αφρικανική χελώνα του.
Ο ηλικιωμένος φαίνεται να έχει τεράστια υπομονή, καθώς είναι γνωστοί οι αργοί ρυθμοί που περπατούν οι χελώνες.
Οι κάτοικοι του Τόκιο γίνονται μάρτυρες του ασυνήθιστου διδύμου που σουλατσάρει αργά στους δρόμους της πρωτεύουσας. Η χελώνα μοιάζει να είναι εκπαιδευμένη, καθώς δεν αποχωρίζεται ποτέ τον ιδιοκτήτη της.
Ο 60χρονος αγόρασε τη χελώνα όταν ήταν πέντε ετών και τη μεγάλωσε, μαθαίνοντάς την να κάνουν βόλτες μαζί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσετσενία: Ο Καντίροφ δήλωσε ότι ουκρανικό drone έπληξε κτίριο στο Γκρόζνι – Δεν υπήρξαν θύματα
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις από Δευτέρα οι αγρότες – Ενισχύονται τα μπλόκα, μήνυμα παραμονής μέχρι τα Χριστούγεννα
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Τζαβέλλας
- Λιανικό εμπόριο δύο ταχυτήτων [γράφημα]
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026


