Φίγκο: «Καλά νέα η παραίτηση Μπλάτερ»
Την είδηση της παραίτησης του Σεπ Μπλάτερ χαιρέτισε ο Λούις Φίγκο, ο οποίος είχε αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας της FIFA, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών: «Επιτέλους μια καλή μέρα για την FIFA και το ποδόσφαιρο.
Την παραίτησή του από τη θέση του πρόεδρου της FIFA, υπέβαλε ο Σεπ Μπλάτερ. Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα» αντίστοιχη με αυτή της σύλληψης στελεχών της FIFA την περασμένη Τετάρτη, όταν ο Μπλάτερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Ζυρίχη ανακοίνωση την αποχώρησή του.
Την είδηση της παραίτησης του χαιρέτισε ο Λούις Φίγκο, ο οποίος είχε αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας της FIFA, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών: «Επιτέλους μια καλή μέρα για την FIFA και το ποδόσφαιρο. Η αλλαγή επιτέλους έρχεται. Έλεγα την Παρασκευή πως αργά η γρήγορα αυτή η μέρα θα έρθει. Ήρθε λοιπόν και τώρα πρέπει όλοι μας, υπεύθυνα και ήρεμα, να βρούμε μία παγκόσμια λύση για να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή δυναμισμού, διαφάνειας και δημοκρατίας στη FIFA».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ισραήλ αναχαιτίζει στολίσκο που κατευθύνεται στη Γάζα, ανοιχτά της Κρήτης
- Γιορτή σήμερα 30 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ 1-1: Όλα θα κριθούν στο Λονδίνο (vid)
- Ηλεκτρονικές απάτες με πλαστά εισιτήρια για το Μουντιάλ και email-παγίδες
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 86-82: Οι Μαδριλένοι έκαναν το πρώτο βήμα, πλήγμα με Ταβάρες




