Φίγκο: «Καλά νέα η παραίτηση Μπλάτερ»
Την είδηση της παραίτησης του Σεπ Μπλάτερ χαιρέτισε ο Λούις Φίγκο, ο οποίος είχε αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας της FIFA, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών: «Επιτέλους μια καλή μέρα για την FIFA και το ποδόσφαιρο.
Την παραίτησή του από τη θέση του πρόεδρου της FIFA, υπέβαλε ο Σεπ Μπλάτερ. Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα» αντίστοιχη με αυτή της σύλληψης στελεχών της FIFA την περασμένη Τετάρτη, όταν ο Μπλάτερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Ζυρίχη ανακοίνωση την αποχώρησή του.
Την είδηση της παραίτησης του χαιρέτισε ο Λούις Φίγκο, ο οποίος είχε αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας της FIFA, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών: «Επιτέλους μια καλή μέρα για την FIFA και το ποδόσφαιρο. Η αλλαγή επιτέλους έρχεται. Έλεγα την Παρασκευή πως αργά η γρήγορα αυτή η μέρα θα έρθει. Ήρθε λοιπόν και τώρα πρέπει όλοι μας, υπεύθυνα και ήρεμα, να βρούμε μία παγκόσμια λύση για να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή δυναμισμού, διαφάνειας και δημοκρατίας στη FIFA».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Το πλάνο που έχει η Σεβίλλη για να κρατήσει τον Βλαχοδήμο» (pic)
- Εργασιακά: Πώς οι άνω των 50 γίνονται οι ρυθμιστές των αγορών – Ποιοι κλάδοι κερδίζουν
- Σοκ στο Κόπα Άφρικα: Κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο ο τερματοφύλακας του Σουδάν, Μονγκέντ Ελνέελ! (vid)
- Ισραήλ: Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι του τομέα υψηλής τεχνολογίας επιδιώκουν να φύγουν στο εξωτερικό μετά τον πόλεμο
- Δεκέμβρης 1914: Όταν τα χαρακώματα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου «σίγασαν» μέσα στις γιορτές
- Τραμπ – Ζελένσκι: Εν αναμονή της συνάντησης – «Αγκάθια» το εδαφικό ζήτημα και οι εγγυήσεις ασφαλείας




