Αποκλείστηκαν Κύργιος και Κοκκινάκης
Στον τρίτο γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Νικ Κύργιου στο Ρολάν Γκαρός. Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία, ο οποίος είναι Νο 29 στο κυρίως ταμπλό και Νο 30 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε εκ προοιμίου δύσκολη αποστολή στο πλαίσιο της φάσης των «32» του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ, καθώς τέθηκε σήμερα αντιμέτωπος με τον Άντι Μάρεϊ. Μετά τον Νικ Κύργιο, και ο Θανάσης Κοκκινάκης «αποχαιρέτησε» το τουρνουά στον τρίτο. Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία, ο οποίος είναι Νο 84 στην παγκόσμια κατάταξη, αντιμετώπισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο πλαίσιο της φάσης των «32» του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ.
Στον τρίτο γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Νικ Κύργιου στο Ρολάν Γκαρός.
Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία, ο οποίος είναι Νο 29 στο κυρίως ταμπλό και Νο 30 στην παγκόσμια κατάταξη, είχε εκ προοιμίου δύσκολη αποστολή στο πλαίσιο της φάσης των «32» του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ, καθώς τέθηκε σήμερα αντιμέτωπος με τον Άντι Μάρεϊ.
Ο Σκωτσέζος τενίστας, ο οποίος είναι Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη και στο κυρίως ταμπλό, πήρε τη νίκη με 3-0 σετ (6-4, 6-2, 6-3) και, παράλληλα, το «εισιτήριο» για τους «16», όπου θα αναμετρηθεί με το νικητή της αναμέτρησης Νταβίντ Γκοφέν (Βέλγιο)-Ζερεμί Σαρντί (Γαλλία).
Εκτός και ο Κοκκινάκης
Μετά τον Νικ Κύργιο, και ο Θανάσης Κοκκινάκης «αποχαιρέτησε» το τουρνουά στον τρίτο.
Ο ομογενής τενίστας από την Αυστραλία, ο οποίος είναι Νο 84 στην παγκόσμια κατάταξη, αντιμετώπισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο πλαίσιο της φάσης των «32» του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ.
Η αποστολή του Κοκκινάκη ήταν πολύ δύσκολη, καθώς ο Σέρβος είναι Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη και στο κυρίως ταμπλό, και, παρά τις προσπάθειές του Ελληνοαυστραλού, ο «Νόλε» επικράτησε με 3-0 σετ (6-4, 6-4, 6-4) και πήρε το «εισιτήριο» για τους «16» του τουρνουά που διεξάγεται στο Παρίσι, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Ρισάρ Γκασκέ (Γαλλία)-Κέβιν Άντερσον (Νότια Αφρική).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στάρμερ: Δηλώσεις κατά των πλατφορμών social media – Εξετάζει μέτρα για το «εθιστικό σκρολάρισμα» των νέων
- Αργολίδα: Σοβαρό τροχαίο στα Καρναζέικα – Δύο τραυματίες
- Η εξομολόγηση του Ριτσάρλισον για την κατάθλιψη: «Πόσες φορές, ενώ οδηγούσα, σκέφτηκα να πέσω πάνω σε τοίχο»
- Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Νία Βαρντάλος, Μπίλι Ζέιν, Τζον Στάμος – Αυθεντικά ορθόδοξο Πάσχα για την ελίτ ομογένεια του Χόλιγουντ
- Πώς θα αμειφθούν όσοι εργαστούν τη Δευτέρα του Πάσχα
- Ξεκίνησαν τον καβγά στο Ίλιον και τον τραυμάτισε με κατσαβίδι στο Περιστέρι


