Αμφίβολος ο Κόνλεϊ, πάει για βασικός ο Καλάθης
Την ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός τα πρώτα τουλάχιστον παιχνίδια των Γκρίζλις απέναντι στους Ουόριορς θα έχει ο Νικ Καλάθης, αφού ο βασικός γκαρντ της ομάδας του Μέμφις, Μάικ Κόνλεϊ, δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο πρόσωπο. Ο Καλάθης ξεκίνησε βασικός και τους τελευταίους αγώνες της ομάδας του με του Πόρτλαντ και δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και στους πρώτους δύο με την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ.
Την ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός τα πρώτα τουλάχιστον παιχνίδια των Γκρίζλις απέναντι στους Ουόριορς θα έχει ο Νικ Καλάθης, αφού ο βασικός γκαρντ της ομάδας του Μέμφις, Μάικ Κόνλεϊ, δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο πρόσωπο.
Ο Καλάθης ξεκίνησε βασικός και τους τελευταίους αγώνες της ομάδας του με του Πόρτλαντ και δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και στους πρώτους δύο με την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ.
Ο Κόνλεϊ έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή, όμως η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ν. Ανδρουλάκης: Πρόεδρε, τι σημαίνει η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τις υποκλοπές;
- Ξάνθη: Νεκρός 69χρονος μετά από άγριο καυγά με συγχωριανό του – Τον χτύπησε με γκασμά στο κεφάλι
- Το σημαιάκι… τίτλου της Άρσεναλ – Ισοφάρισαν μεγάλο ρεκόρ οι «κανονιέρηδες»
- Παναθηναϊκός-Άρης 3-1: Ταμπόρδα και Τεττέη «καθάρισαν» για τετράδα
- Ιράκ: Πλήγμα στην πολυεθνική βάση στο Ερμπίλ – Στις φλόγες μέρος του αεροδρομίου
- Παναθηναϊκός-‘Αρης: Ο Κοντούρης έκανε το θέατρο της χρονιάς


