«Αν δεν πάρουμε Ευρωπαϊκό να μην με λένε Γιαννακόπουλο»
Πιστός στο πλάνο ελληνοποίησης που έχει ο Παναθηναϊκός δηλώνει ο πρόεδρος της Πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Με αφορμή το γεγονός ότι η ομάδα του αγωνίστηκε με τέσσερις Έλληνες στην 4η περίοδο, ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Αυτός ο Παναθηναϊκός που βλέπω μου αρέσει, και αν δεν σηκώσουμε ευρωπαϊκό στην επόμενη πενταετία με τον Χαραλαμόπουλο αρχηγό, να μην με λένε Γιαννακόπουλο».
Πιστός στο πλάνο ελληνοποίησης που έχει ο Παναθηναϊκός δηλώνει ο πρόεδρος της Πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Με αφορμή το γεγονός ότι η ομάδα του αγωνίστηκε με τέσσερις Έλληνες στην 4η περίοδο, ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων:
«To πλάνο είναι δεδομένο, το έχουμε αναλύσει και ο κόσμος το έχει αποδεχτεί και του αρέσει. Εγώ θέλω να βλέπω έναν Παναθηναϊκό γεμάτο Ελληνόπουλα, νέο αίμα, που θα δίνει όραμα και ελπίδα στον κόσμο. Αυτός ο Παναθηναϊκός που βλέπω μου αρέσει, και αν δεν σηκώσουμε ευρωπαϊκό στην επόμενη πενταετία με τον Χαραλαμόπουλο αρχηγό, να μην με λένε Γιαννακόπουλο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΑ’)
- Τελικός Κυπέλλου: ΑΕΚ – Ολυμπιακός «μάχονται» στο Καματερό για την κούπα
- Πρόεδρος της Ρουμανίας: Θεμέλιο ανάπτυξης φιλοσοφίας, επιστημών και τεχνών η ελληνική γλώσσα
- Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Ρωσία: Η FSB λέει ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου αντιστράτηγου
- Ουκρανία: Τρεις νεκροί σε επιδρομές της Ρωσίας τη νύχτα

