Μόνο ΑΕΚ σκέφτεται ο Ολυμπιακός
Την προετοιμασία τους για την επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, άρχισαν σήμερα, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Την προετοιμασία τους για την επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, άρχισαν σήμερα, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το παρών στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και δούλεψαν ιδιαίτερα επάνω στον τομέα της ανάπτυξης του παιχνιδιού.
Στη συνέχεια, ακολούθησε δίτερμα και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της τακτικής, στη σωστή αμυντική και επιθετική λειτουργία. Στο τέλος του προγράμματος οι επιθετικοί του Ολυμπιακού έμειναν στο γήπεδο και δούλεψαν επάνω στα τελειώματα φάσεων. Από την πλευρά τους, οι Ντομίνγκες, Φορτούνης, Ντουρμάζ και Μπουχαλάκης έμειναν και εκτελούσαν φάουλ από διάφορες θέσεις, βελτιώνοντας το καλό τους πόδι.
Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Φουστέρ έκανε θεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Γιαννιώτης. Ο Στρέζος έμεινε στο γυμναστήριο, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]

