Πάτρα: Σεισμός στη διαδικασία εξουδετέρωσης νάρκης 400 κιλών
Με ελεγχόμενη έκρηξη, πυροτεχνουργοί εξουδετέρωσαν νάρκη, που είχε εντοπιστεί στο βόρειο λιμάνι της Πάτρας πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Ας σημειωθεί, ότι ο ήχος από την έκρηξη ακούστηκε σε μεγάλο μέρος της Πάτρας, αλλά και γειτονικών περιοχών, ενώ ταυτόχρονα έγινε αισθητή και ασθενής σεισμική δόνηση.
Με ελεγχόμενη έκρηξη, πυροτεχνουργοί εξουδετέρωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου νάρκη, που είχε εντοπιστεί στο βόρειο λιμάνι της Πάτρας πριν από περίπου δύο εβδομάδες.
Η εξουδετέρωση της νάρκης έγινε στο λιμάνι, αφού πρώτα είχαν ληφθεί, όλα τα μέτρα ασφαλείας.
Ας σημειωθεί, ότι ο ήχος από την έκρηξη ακούστηκε σε μεγάλο μέρος της Πάτρας, αλλά και γειτονικών περιοχών, ενώ ταυτόχρονα έγινε αισθητή και ασθενής σεισμική δόνηση.
Η νάρκη που εξουδετερώθηκε είχε βάρος περίπου 400 κιλών, ενώ όπως εκτιμάται πιθανόν να είχε ποντιστεί, κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Οι Λέικερς ετοιμάζουν πακέτο ανταλλαγής για τον Αντετοκούνμπο»
- Το δίλημμα της χώρας είναι θεσμικότητα ή αντιθεσμικότητα και όχι «συστημισμός – αντισυστημισμός»
- Ουκρανία: Τρεις νεκροί σε επιδρομές της Ρωσίας τη νύχτα
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Η γυναίκα «σκιά» πίσω από τον σμήναρχο – Πώς δρούσε το δίκτυο
- Η Νεοϋορκέζα influencer Λόρι Κούπερ δεν το βάζει κάτω – Συνεχίζει να φλερτάρει στα μπαρ μακριά από τα dating app
- Πόσο «αξίζει» ο Bad Bunny;
- Καρπενήσι: Ακέφαλη σορός χωρίς ρούχα εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό
- Super Bowl: Οι Seahawks ξανά στην κορυφή του NFL με επιβλητική νίκη επί των Patriots (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442