Η ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ υιοθέτησε ένα κοριτσάκι
Η Αυστραλή ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ, ήδη μητέρα τριών αγοριών, υιοθέτησε ένα κοριτσάκι, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό People, το οποίο επικαλείται τον ατζέντη της.
Η Αυστραλή ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ, ήδη μητέρα τριών αγοριών, υιοθέτησε ένα κοριτσάκι, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό People, το οποίο επικαλείται τον ατζέντη της.
Η 45χρονη ηθοποιός και ο σύζυγός της, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης Άντριου Άπτον, υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι, το όνομα του οποίου είναι Ίντιθ, διευκρίνισε το περιοδικό.
Ο ατζέντης της βραβευμένης δύο φορές με Όσκαρ ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση. «Η οικογένεια Άπτον υιοθέτησε ένα κοριτσάκι. Το όνομά της είναι Ίντιθ Βίβιαν Πατρίτσια Άπτον» είπε.
Η Μπλάνσετ εθεάθη να κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό στο διεθνές αεροδρόμιο του Σίνδεϊ.
Το ζευγάρι έχει ήδη τρεις γιους, τον Ντάσιελ, 13 ετών, τον Ρόμαν, 10 ετών και τον Ιγκνάτιους, 7 ετών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες


