Σε ελληνικό έδαφος για τον Αρη έφτασε την Πέμπτη ο Αλεξ Κάλας. Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων» αφίχθη το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη (με ενδιάμεσες στάσεις, μετά την αναχώρησή του από τη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και τη Φρανκφούρτη), όπου και θα έχει ολιγοήμερη παραμονή για να αποκτήσει εικόνα από κοντά για το σύλλογο.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχτηκε ο αδερφός του, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, o οποίος αποτελεί τα… μάτια και τα αφτιά του σε ό,τι αφορά την επένδυσή του στον Αρη.

Πρόθεσή του, μετά την απαιτούμενη ξεκούραση από το πολύωρο ταξίδι του, είναι να ασχοληθεί ουσιαστικά από την Παρασκευή με θέματα του συλλόγου, αρχής γενομένης από την παρουσία του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ