Νέα προβλήματα στον Παναθηναϊκό με Σλότερ και Γκιστ
Τις... πληγές τους μετράνε στον Παναθηναϊκό, μετά τα νέα προβλήματα τραυματισμών στο «πράσινο στρατόπεδο». Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είδε στην προπόνηση της Τετάρτης ακόμη δύο παίκτες να μπαίνουν στα... πιτς. Συγκεκριμένα, ο Έι Τζέι Σλότερ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό και ο Τζέιμς Γκιστ από ενοχλήσεις στον Αχίλλειο. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (29/1).
Τις… πληγές τους μετράνε στον Παναθηναϊκό, μετά τα νέα προβλήματα τραυματισμών στο «πράσινο στρατόπεδο». Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, είδε στην προπόνηση της Τετάρτης ακόμη δύο παίκτες να μπαίνουν στα… πιτς.
Συγκεκριμένα, ο Έι Τζέι Σλότερ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό και ο Τζέιμς Γκιστ από ενοχλήσεις στον Αχίλλειο. Η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (29/1).
Στο μεταξύ, ο Νίκος Παππάς παραμένει κλινήρης, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εσπευσμένα εχθές (οξεία σκωληκοειδίτιδα), ενώ ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα, οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Τεμπονέρας
- Πανελλαδικές 2026: Σε εφαρμογή δίκτυο ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψηφίους – Τι περιλαμβάνει
- Ασφάλεια εναντίον ελευθερίας – Είναι το Λονδίνο η πόλη του Μεγάλου Αδελφού;
- Αντιδράσεις από ΠΟΜΙΔΑ: Νέος διπλός «αυτοδιοικητικός ΕΝΦΙΑ» και 27ετές ενοικιοστάσιο στα ακίνητα
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Το φαβορί με την «γλώσσα» της στατιστικής (stats)
- Ουκρανία: Καταστροφές στο στούντιο του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού δικτύου ARD από ρωσικούς βομβαρδισμούς

