Τέλος οι Καθάριος και Τριανταφυλλάκος από τον Πανθρακικό
Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη και ο Πανθρακικός ανακοίνωσε τις πρώτες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα το ακριτικό συγκρότημα με μία λιτή ανακοίνωση προχώρησε στην αποδέσμευση των Νίκου Καθάριου και Βασίλη Τριανταφυλλάκου, «στους οποίους εύχεται υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία».
Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη και ο Πανθρακικός ανακοίνωσε τις πρώτες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Συγκεκριμένα το ακριτικό συγκρότημα με μία λιτή ανακοίνωση προχώρησε στην αποδέσμευση των Νίκου Καθάριου και Βασίλη Τριανταφυλλάκου, «στους οποίους εύχεται υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΘΑΡΙΟ και ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ και τους εύχεται υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεγάλο σκάνδαλο στο τουρκικό ποδόσφαιρο: Προφυλακίστηκαν 20 ύποπτοι για παράνομο στοιχηματισμό, ανάμεσά τους και παίκτες
- Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο αποκάλυψε γιατί κυκλοφορεί συνεχώς με κρυμμένο το πρόσωπό του – «Εξαφανίσου όσο περισσότερο μπορείς»
- Μάτι και Μάνδρα: Συντάξεις 1.700 ευρώ -υπό όρους- για τους πληγέντες
- Χολαργός: Κυνική και προκλητική ομολογία του νεαρού για το καρτέρι στον 14χρονο – «Τρεις μαχαιριές του δώσαμε»
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός Κ19 για να προκριθεί στα νοκ-άουτ – Η βαθμολογία της League Phase του Youth League
- Κυβέρνηση σε πανικό


