Τέλος οι Καθάριος και Τριανταφυλλάκος από τον Πανθρακικό
Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη και ο Πανθρακικός ανακοίνωσε τις πρώτες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα το ακριτικό συγκρότημα με μία λιτή ανακοίνωση προχώρησε στην αποδέσμευση των Νίκου Καθάριου και Βασίλη Τριανταφυλλάκου, «στους οποίους εύχεται υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία».
Σχεδόν ένα 24ωρο μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη και ο Πανθρακικός ανακοίνωσε τις πρώτες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Συγκεκριμένα το ακριτικό συγκρότημα με μία λιτή ανακοίνωση προχώρησε στην αποδέσμευση των Νίκου Καθάριου και Βασίλη Τριανταφυλλάκου, «στους οποίους εύχεται υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΘΑΡΙΟ και ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ και τους εύχεται υγεία και κάθε επαγγελματική επιτυχία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ

