Το κτίριο με τα 27 πρόσωπα στo κέντρο της Ρώμης
Νέα πνοή σε παλιά κτίρια δίνει ο καλλιτέχνης του δρόμου (street artist), Blu, ο οποίος φτιάχνει αριστουργήματα στις προσόψεις τους. Πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα γιγαντιαίο γκράφιτι που αναδιπλώνεται και στις δύο πλευρές ενός κτιρίου στο κέντρο της Ρώμης. Τα περίπου 50 παράθυρα του κτιρίου έγιναν μάτια και στόματα για τις 27 περίεργες φιγούρες που ζωγράφισε ο καλλιτέχνης.
Νέα πνοή σε παλιά κτίρια δίνει ο καλλιτέχνης του δρόμου (street artist), Blu, ο οποίος φτιάχνει αριστουργήματα στις προσόψεις τους.
Πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα γιγαντιαίο γκράφιτι που αναδιπλώνεται και στις δύο πλευρές ενός κτιρίου στο κέντρο της Ρώμης.
Τα περίπου 50 παράθυρα του κτιρίου έγιναν μάτια και στόματα για τις 27 περίεργες φιγούρες που ζωγράφισε ο καλλιτέχνης και που μοιάζουν να κοιτούν τους περαστικούς.
Ο Blu έχει κοσμήσει με την τέχνη του δεκάδες κτίρια, όχι μόνο στη Ρώμη, αλλά και στη Σαρδηνία, το Μπάρι, τη Σικελία, τη Χιλή, την Ισπανία και αλλού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Βαλένθια
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων


