Ανοίγει τις πόρτες της η έκθεση για την εικόνα και τον ήχο από τους ειδικούς
Τέσσερα επίπεδα και 60 δωμάτια θα γεμίσει το διήμερο 29-30 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Athens Ledra η έκθεση Ήχος Εικόνα Show 2014, που διοργανώνουν το περιοδικό ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ και το fullhd.gr. Ηχεία, ενισχυτές, streamers, ακουστικά και τηλεοράσεις Ultra HD από εκατοντάδες κατασκευαστές στα πλούσια εκθέματα της τεχνολογικής έκθεσης του 2014.
Τέσσερα επίπεδα και 60 δωμάτια θα γεμίσει το διήμερο 29-30 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Athens Ledra η έκθεση Ήχος Εικόνα Show 2014, που διοργανώνουν το περιοδικό ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ και το fullhd.gr (υπεύθυνος της έκθεσης, ο εκδότης-διευθυντής του περιοδικού, κος Φώτης Φωτιάδης).
Ηχεία, ενισχυτές, streamers, ακουστικά, προβολείς, 3D και τηλεοράσεις Ultra HD από εκατοντάδες κατασκευαστές στα πλούσια εκθέματα της τεχνολογικής έκθεσης του 2014. Ενδεικτικά αναφέρονται οι Samsung, Epson, JVC, Yamaha, Panasonic, Pioneer, Sony, LG, Harman, Cambridge Audio, Tannoy, Benq, Polk Audio και Nagra.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας