
Μείωση εξαγωγών – αύξηση εισαγωγών τον Αύγουστο
Μείωση εξαγωγών, αλλά αύξηση εισαγωγών κατεγράφη τον Αύγουστο σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα Παρασκευή στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) . Η συνολική αξία των εξαγωγών - αποστολών κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2014 ανήλθε στο ποσό των 2,285 δισ. ευρώ, έναντι 2,50 δισ. ευρώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2013, παρουσιάζοντας μείωση 8,7%.
Μείωση εξαγωγών, αλλά αύξηση εισαγωγών κατεγράφη τον Αύγουστο σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα Παρασκευή στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) .
Η συνολική αξία των εξαγωγών – αποστολών κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2014 ανήλθε στο ποσό των 2,285 δισ. ευρώ, έναντι 2,50 δισ. ευρώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2013, παρουσιάζοντας μείωση 8,7%.
Αντίστοιχα η μεταβολή χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε μείωση 0,2%. Η συνολική αξία των εξαγωγών – αποστολών κατά το δωδεκάμηνο Οκτωβρίου 2013 – Σεπτεμβρίου 2014 παρουσίασε μείωση 7,2% σε σύγκριση με το αντίστοιχο δωδεκάμηνο Οκτωβρίου 2012 – Σεπτεμβρίου 2013.
Η συνολική αξία των εισαγωγών – αφίξεων το Σεπτέμβριο ανήλθε στο ποσό των 4,34 δισ. ευρώ έναντι 4 δισ. ευρώ στον αντίστοιχο μήνα του έτους 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 7,4%. Αντίστοιχα η μεταβολή χωρίς τα πετρελαιοειδή παρουσίασε αύξηση 13%.
Η συνολική αξία των εισαγωγών – αφίξεων κατά το δωδεκάμηνο Οκτωβρίου 2013 – Σεπτεμβρίου 2014 παρουσίασε μείωση 1,9% σε σύγκριση με το αντίστοιχο δωδεκάμηνο Οκτωβρίου 2012 – Σεπτεμβρίου 2013.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]
- Ουκρανία: Ο Τραμπ βιάζεται να κλείσει τη συμφωνία, ο Ζελένσκι συναντά τους Ευρωπαίους και μεγάλο μέρος της χώρας δεν έχει ρεύμα
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ερευνούν τη διαδρομή του χρήματος οι Αρχές – Οι εταιρείες «οχήματα» και η παραίτηση Στρατινάκη
- Πυρηνικά «σύννεφα» πάνω από τον πλανήτη – Η λήξη της συμφωνίας New Start και το Ρολόι της Αποκάλυψης
- «Μελανί Αντουανέτα»: Περούκες, οργή και «όχι άλλα φέουδα» στην πρεμιέρα της Μελάνια Τραμπ
- Σκύλος: Από που προκύπτουν οι ανεπιθύμητες συμπεριφορές του
- Σοκαριστικά στοιχεία για τις «θεραπείες μεταστροφής» στην ΕΕ – Πρώτη η Ελλάδα στη ντροπιαστική λίστα
- Μετανάστες και πρόσφυγες θα συνεχίσουν να πνίγονται γιατί η Ευρώπη δεν προσφέρει κανέναν ασφαλή τρόπο να φτάσουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)








![Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/61341301-127x85.jpg)



![Νέα αύξηση τιμών στα σούπερ μάρκετ – Ποια προϊόντα οδήγησαν στην άνοδο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/61341301-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442