Σπίτι-μινιατούρα στο Λονδίνο πουλήθηκε για 350.000 ευρώ
Μια μικροσκοπική μονοκατοικία στο Λονδίνο, ίση με δύο χώρους στάθμευσης, πουλήθηκε έναντι 275.000 λιρών (350.000 ευρώ), ποσό που πιθανότατα αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών.
Μια μικροσκοπική μονοκατοικία στο Λονδίνο, ίση με δύο χώρους στάθμευσης, πουλήθηκε έναντι 275.000 λιρών (350.000 ευρώ), ποσό που πιθανότατα αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών.
Το σπίτι είναι τόσο μικρό που το κρεβάτι κρέμεται πάνω από την ηλεκτρική κουζίνα και ο νέος ένοικός του θα πρέπει να ανεβαίνει σε σκάλα για να πάει για ύπνο.
«Το είδαν 33 ενδιαφερόμενοι και είχαμε πέντε προσφορές» είπε η εκπρόσωπος του μεσιτικού γραφείου Winkworth που είχε αναλάβει την πώληση.
«Είναι το μικρότερο σπίτι που έχουμε πουλήσει ποτέ», πρόσθεσε.
Το σπίτι έχει επιφάνεια μόλις 17,4 τ.μ., όμως βρίσκεται στη δημοφιλή και πανάκριβη συνοικία Ισλινγκτον. Πριν από έξι χρόνια είχε πουληθεί έναντι του ποσού των 120.000 λιρών.
Το μεσιτικό γραφείο διαφήμιζε το σπίτι-μινιατούρα υποστηρίζοντας ότι «παρέχει έναν δημιουργικά ανοιχτό χώρο διαβίωσης με εντοιχισμένους αποθηκευτικούς χώρους, ντους και χώρο ύπνου στον ημιόροφο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός







