Οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον OTE TV
Σε συμφωνία με τον OTE TV ήρθε ο Ολυμπιακός με σκοπό όλα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να μετακομίσουν υπό τη «στέγη» του συνδρομητικού καναλιού του OTE. Τη Δευτέρα στις 6 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11.00 πμ θα υπάρξει η επίσημη κοινή συνέντευξη τύπου των δύο πλευρών στο ξενοδοχείο Metropolitan.
Σε συμφωνία με τον OTE TV ήρθε ο Ολυμπιακός με σκοπό όλα τα τηλεοπτικά δικαιώματα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να μετακομίσουν υπό τη «στέγη» του συνδρομητικού καναλιού του OTE.
Τη Δευτέρα στις 6 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11.00 πμ θα υπάρξει η επίσημη κοινή συνέντευξη τύπου των δύο πλευρών στο ξενοδοχείο Metropolitan.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο ΟΤΕ TV και η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014, στις 11.00 πμ (η ώρα προσέλευσης θα τηρηθεί αυστηρά) στο ξενοδοχείο Metropolitan (Συγγρού 385, Αθήνα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χάος στο Παρίσι, επεισόδια οπαδών της Παρί Σεν Ζερμαίν με αστυνομικούς [video]
- Με το λογότυπο της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας φωταγωγήθηκε η Βουλή
- Ο πόλεμος στο Ιράν κοστίζει στους Αμερικανούς καταναλωτές σχεδόν 60 δισεκατομμύρια δολάρια
- Γιορτή σήμερα 31 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 31.05.2026]
- ‘Ετσι αποθέωσε η Euroleague τον Πίτερς (vid)

