Ταυλαρίδης και Γεωργίου κατά ΟΦΗ για οφειλές
Με επίσημη ανακοίνωση δύο πρώην ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Στάθης Ταυλαρίδης και Γιώργος Γεωργίου, βγαίνουν στην αντεπίθεση και καταγγέλουν την ΠΑΕ ΟΦΗ για το γεγονός ότι εδώ και πέντε μήνες αρνείται να εκτελέσει τις αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
Με επίσημη ανακοίνωση δύο πρώην ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Στάθης Ταυλαρίδης και Γιώργος Γεωργίου, βγαίνουν στην αντεπίθεση και καταγγέλουν την ΠΑΕ ΟΦΗ για το γεγονός ότι εδώ και πέντε μήνες αρνείται να εκτελέσει τις αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
H ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών αναφέρει:
Χωρίς διάθεση εντυπωσιασμού και σε αντίθεση με το «εξυγιαντικό μανιφέστο» του νομίμου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΟΦΗ, αποφασίσαμε να τοποθετηθούμε δημόσια και να δηλώσουμε ξεκάθαρα πως η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει σταματήσει να εκτελεί εδώ και 5 μήνες τις αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που μας αφορούν. Επειδή λοιπόν καλό το «παραμύθι», αλλά δεν έχει ούτε δράκο, ούτε εκβιαστές, εμείς θα μιλήσουμε με στοιχεία και έγγραφα:
1. Η εξόφληση των απαιτήσεών μας που αφορούν την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, διακανονίσθηκε σε 33 μηνιαίες και συνεχόμενες δόσεις βάσει των υπ. αριθ. 71/2013 και 84/2013 αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τον αναφερόμενο στις αποφάσεις διακανονισμό που η ίδια η ΠΑΕ ΟΦΗ αιτήθηκε ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η αποπληρωμή των οφειλών θα ξεκινούσε τον Απρίλιο του 2013 και θα ολοκληρωνόταν τον Δεκέμβριο του 2015.
2. Η ΠΑΕ ΟΦΗ πλήρωσε για τελευταία φορά και με καθυστέρηση την δόση Απριλίου 2014. Έκτοτε, όχι μόνο αρνείται να πληρώσει, αλλά επιπλέον αρέσκεται σε δημόσιες τοποθετήσεις στις οποίες αναφέρει επανειλημμένως και γενικώς την λέξη εκβιαστές.
3. Από την πληθώρα εγγράφων που έχουμε στην κατοχή μας δημοσιοποιούμε για αρχή την τελευταία δήλωσή μας σχετικά με την ενεργοποίηση των ποινών κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ, με την ελπίδα πως όσοι αδρανούν, θα κατανοήσουν επιτέλους πως η μέχρι σήμερα σιωπή μας ήταν συνειδητή επιλογή και δήλωση εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς του ποδοσφαίρου. Ωστόσο και αφού φαίνεται πως αυτή μας η τακτική δεν έχει αποτέλεσμα, ίσως τελικά ακολουθήσουμε το πετυχημένο παράδειγμα της ΠΑΕ ΟΦΗ και αναζητήσουμε και εμείς την δική μας προστασία στους νόμιμα θεσπισμένους «εξωποδοσφαιρικούς» δικαστικούς και μη θεσμούς.
Υ.Γ. Στους διαδρόμους με χαμόγελο προαναγγέλλετε την βέβαιη αναβολή της συζήτησης για την Παρασκευή (άραγε πού στηρίζετε την τόση βεβαιότητά σας;). Στην προχθεσινή συνέντευξή σας δεσμευθήκατε πως η αίτηση που θα δικαστεί την Παρασκευή 26.09.2014 δεν θα περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές. Σε τρεις μέρες θα ξέρουμε την αλήθεια και για τα δύο, κυρίως όμως για τις αναφορές στις σελίδες 17, 30 και 74.
Με εκτίμηση
Γιώργος Γεωργίου – Στάθης Ταυλαρίδης
Πρώην ποδοσφαιριστές ΠΑΕ ΟΦΗ»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συντάξεις: Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτες καταβολές
- Αφρική: Τραγωδία σε γάμο – Καλεσμένος σκότωσε κατά λάθος τον γαμπρό – Ακολούθησε μακελειό με 57 νεκρούς
- ΣΥΡΙΖΑ: Κομματικά στελέχη της ΝΔ και με τη βούλα τα πρωτοπαλίκαρα της «Ομάδας Αλήθειας»
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Πολύ σημαντικό για τον Τραμπ, η Ελλάδα να είναι ενεργειακός κόμβος στην περιοχή
- Χονγκ Κονγκ: Εκλογές στη σκιά της πρόσφατης πολύνεκρης πυρκαγιάς
- Zootopia 2: Σινεμά στην Κίνα γέμισαν σκυλιά – Η πιο viral προβολή της χρονιάς



