Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
F1: Στη Williams και το 2015 το δίδυμο Massa-Bottas

F1: Στη Williams και το 2015 το δίδυμο Massa-Bottas

Mε το ίδιο roster πρόκειται να συμμετάσχει στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 η Williams, διατηρώντας στις τάξεις της τόσο τον F. Massa όσο και τον V. Bottas.

Την απόφαση να διατηρήσει στις τάξεις και την επόμενη αγωνιστική σεζόν τους F. Massa και V. Bottas ανακοίνωσε η Williams, λίγες ώρες πριν τoν τερματισμό των δύο οδηγών της στην τρίτη και την τέταρτη θέση του ιταλικού Grand Prix.

O F. Massa μεταπήδησε από τη Ferrari στη Williams στις αρχές της χρονιάς, ενώ ο V. Bottas αγωνίζεται με τα χρώματα της βρετανικής ομάδας από το 2013, έχοντας παραμείνει στη θέση του δοκιμαστή για τρία χρόνια.

«Πραγματικά απολαμβάνω την παρουσία μου στην Williams Martini Racing και νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ» υπογράμμισε ο F. Massa επισημαίνοντας:

«Η Williams είναι ένα θρυλικό όνομα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και νιώθω μεγάλη περηφάνια όταν αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα. Αυτή τη σεζόν έχουμε αρχίσει να δείχνουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και οδηγώ ένα μονοθέσιο που δείχνει ισχυρό και που βελτιώνεται κατά τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το μέλλον».

«Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να πιέζουμε και στο δεύτερο μισό της χρονιάς ώστε να βρεθούμε το 2015 σε μια κατάσταση που θα μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή», δήλωσε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο πρόσφατο ιταλικό Grand Prix».

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του V. Bottas, o οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί και στην άψογη συνεργασία που έχει με τον ομόσταυλό του.

«Αποτελώ μέλος της ομάδας τα τελευταία πέντε χρόνια και το γεγονός ότι έχουμε εξελιχθεί μαζί σε όλο αυτό το διάστημα μου δημιουργεί ένα ξεχωριστό συναίσθημα».

«Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει σημαντική πρόοδο αυτή τη χρονιά και είμαι πεπεισμένος ότι κινείται στη σωστή κατεύθυνση παραμένοντας ανταγωνιστική».

«O Sir Frank και η Claire έχουν δείξει μεγάλη πίστη σε εμένα και είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσουν να το κάνουν. Ο Felipe και εγώ έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και αυτή η ανακοίνωση θα ενισχύσει τη συμβολή και των δύο στην εξέλιξη της FW36 και FW37, δήλωσε ο Φινλανδός οδηγός της Williams».

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μετά το εξαιρετικό αποτέλεσμα της Williams στο ιταλικό Grand Prix, η βρετανική ομάδα ανέκτησε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, αφήνοντας τέταρτη την Ferrari.

auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο