Εκτός δράσης για δύο μήνες ο Ντιέγκο Κόστα
Σημαντικό πλήγμα για την Τσέλσι, καθώς ο Ντιέγκο Κόστα θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, λόγω τραυματισμού, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον αγγλικό σύλλογο. Ο Βραζιλιάνος, πολιτογραφημένος Ισπανός, διεθνής φορ τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες για ν' αποκατασταθεί το πρόβλημα του.
Σημαντικό πλήγμα για την Τσέλσι, καθώς ο Ντιέγκο Κόστα θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, λόγω τραυματισμού, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον αγγλικό σύλλογο. Ο Βραζιλιάνος, πολιτογραφημένος Ισπανός, διεθνής φορ τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες για ν’ αποκατασταθεί το πρόβλημα του.
Πλέον ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει κενό στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Λονδίνου και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ η Τσέλσι θα κινηθεί για στράικερ στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο στα φιλικά του Μαρτίου η Πορτογαλία
- Η Κούβα απορρίπτει αλλαγή του Σοσιαλισμού ή απομάκρυνση του προέδρου Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ
- Επιχείρηση της Τροχαίας στον Λυκαβυττό – Πρόστιμο 2.000 σε οδηγό που έκανε drift
- Και τώρα Κολομβία; Ποινικές έρευνες στις ΗΠΑ για τον πρόεδρο της χώρας
- Επιστολή Ανδρουλάκη στους προέδρους ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Αριστεράς για θεματικό τραπέζι διαλόγου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Εντοπίστηκε αρχέγονο άστρο που αποκαλύπτει τα μυστικά του πρώιμου σύμπαντος (βίντεο)
