Πολύ κοντά σε ένα μεταγραφικό «μπαμ» βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος κινείται για την απόκτηση του Ιμπραΐμ Αφελάι από την Μπαρτσελόνα. Ο 28χρονος Ολλανδός εξτρέμ, που έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμού τα τελευταία χρόνια, φαίνεται να έχει πει ήδη το «ναι» στους «ερυθρόλευκους» και να απομένει η συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα τον είχε αποκτήσει το 2011 δίνοντας 3 εκατ. ευρώ στην Αϊντχόφεν αλλά ένα σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο δεν του επέτρεψε να δείξει τις δυνατότητες του στην ομάδα. Την σεζόν 2012-13 δόθηκε δανεικός στην Σάλκε και με την επιστροφή του ένας νέος τραυματισμός στον μηρό τον κράτησε εκτός γηπέδων για τέσσερις μήνες.

Ο Αφελάι μετράει με την Εθνική Ολλανδίας 44 συμμετοχές και 5 γκολ ενώ έχει λάβει μέρος μαζί με τους «οράνιε» στο Euro 2008 και 2012 και στο Μουντιάλ του 2012.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ