Ο Ρομπίνιο επέστρεψε και επίσημα στη Σάντος
Η επιστροφή του Ρομπίνιο στη Σάντος είναι γεγονός. Ο βραζιλιάνικος σύλλογος ανακοίνωσε τον επαναπατρισμό του πρώην διεθνούς επιθετικού, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της Σάντος για τρίτη φορά στην καριέρα του. Ο Ρομπίνιο είχε αγωνιστεί στην... ομάδα του Πελέ από το 2002 ως το 2005 πριν φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το 2010 ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι πήγε δανεικός στη Σάντος για μικρό διάστημα και επέστρεψε σε αυτή τώρα ως δανεικός από τη Μίλαν.
Η επιστροφή του Ρομπίνιο στη Σάντος είναι γεγονός. Ο βραζιλιάνικος σύλλογος ανακοίνωσε τον επαναπατρισμό του πρώην διεθνούς επιθετικού, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της Σάντος για τρίτη φορά στην καριέρα του.
Ο Ρομπίνιο είχε αγωνιστεί στην… ομάδα του Πελέ από το 2002 ως το 2005 πριν φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το 2010 ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι πήγε δανεικός στη Σάντος για μικρό διάστημα και επέστρεψε σε αυτή τώρα ως δανεικός από τη Μίλαν.
Την είδηση είχε επιβεβαιώσει και νωρίτερα ο μάνατζερ του Ρομπίνιο:
«Είναι όλα κανονισμένα. Πρέπει απλά να υπογράψουμε το συμφωνητικό με τη Σάντος. Δουλεύουμε το θέμα, αλλά είναι όλα κανονισμένα. Τα πάντα είναι έτοιμα και πρέπει απλά να υπογράψει και ο Ρομπίνιο» ήταν οι δηλώσεις της Ράμος στο «UOL Esporte».
Ο Ρομπίνιο, που απασχόλησε και τον Ολυμπιακό, θα δοθεί δανεικός από την Μίλαν ως το καλοκαίρι του 2015.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καθηγήτρια ψυχιατρικής στο Χάρβαρντ για Τραμπ: Το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό, αλλά ψυχιατρικό
- «Κίτρινη κάρτα» στα τρένα της Hellenic Train
- «Ένας ολόκληρος πολιτισμός θα πεθάνει απόψε»: Ο Τραμπ δοκιμάζει τα όρια της επικίνδυνης ρητορικής της εξουσίας
- Πώς θα εφαρμοστεί ο «κόφτης» των social media
- Ρωσία: Συνέλαβαν γνωστό ερευνητή δημοσιογράφο, μεταδίδουν κρατικά ΜΜΕ
- Ο Ισημερινός απειλεί την Κολομβία με τελωνειακούς δασμούς 100%


