Διορία μέχρι την Παρασκευή στον Καλάθη για να απαντήσει στον Παναθηναϊκό
Με ανακοίνωσή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους της για την υπόθεση Νικ Καλάθη, τονίζοντας παράλληλα πως έχει καλύψει τις απαιτήσεις του. Παράλληλα αναφέρει ότι έχει δοθεί διορία για να απαντήσει έως αύριο, Παρασκευή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ για την περίπτωση του Νικ Καλάθη:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της ομάδας αλλά και με απεριόριστο σεβασμό στις Αρχές που πρεσβεύει και στις οποίες η στάση της παραμένει αταλάντευτη ενημερώνει για τα εξής:
Εδώ και πολλές μέρες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που προηγήθηκαν έχει καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις του αθλητή, Νικ Καλάθη.
Αυτό συνέβη μετά από συζητήσεις, με δεδομένη την επιθυμία μας ν’ ανταποκριθούμε σε απόλυτο βαθμό στις απαιτήσεις του και με γνώση των ικανοτήτων του. Φτάσαμε έτσι σε απόλυτη ταύτιση στην πορεία των διαπραγματεύσεων.
Για λόγους άγνωστους προς εμάς, όμως, ο Νικ Καλάθης ακόμα δεν έχει υπογράψει παρότι έχουμε καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις του.
Είναι προφανές ότι κάτι έχει προκύψει, ότι κάπου υπάρχει εμπλοκή κι αυτό το γνωρίζει ο ίδιος. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε αλλά δεν θα εγκαταλείψουμε τις Αρχές μας. Δεν πρόκειται να μπούμε σε λογική πλειοδοτικού διαγωνισμού με κανέναν και για κανέναν. Πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή κατά την οποία τον έχουμε καλύψει στον απόλυτο βαθμό.
Ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι η διορία που έχει δοθεί εδώ και μέρες στον Νικ Καλάθη, ώστε να στείλει την υπογραφή του εκπνέει την Παρασκευή (27/6/2014).
Αυτό πρέπει να κάνουμε ώστε ο προπονητής της ομάδας να προχωρήσει στον σχεδιασμό του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς το Ισραήλ παρέσυρε τον Αγιατολάχ στο θάνατο – Οι μεταμφιεσμένοι στρατηγοί και οι πύραυλοι Blue Sparrow
- Στην Ελλάδα οι γονείς του Γάλλου μαθητή που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
- Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα έκαναν ποτέ μήνυση σε κάποιον που τους σατίριζε
- Δύο παιδικοί φίλοι από την Παλαιστίνη κατάφεραν να χτίσουν μια βιβλιοθήκη εν μέσω γενοκτονίας στη Γάζα
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά του Καστελλόριζου
- Συνεχίζεται η γκρίνια στη Μονακό: Ένταση ανάμεσα σε Τζέιμς και Οκόμπο (vid)

