Κάμερον: Οι ιρακινοί τζιχαντιστές σχεδιάζουν να επιτεθούν στη Βρετανία
Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε σήμερα, Τετάρτη, ότι οι σουνίτες ισλαμιστές αντάρτες που έχουν θέσει περιοχές του Ιράκ υπό τον ελεγχό τους σχεδιάζουν να επιτεθούν εναντίον της Βρετανίας.
Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε σήμερα, Τετάρτη, ότι οι σουνίτες ισλαμιστές αντάρτες που έχουν θέσει περιοχές του Ιράκ υπό τον ελεγχό τους σχεδιάζουν να επιτεθούν εναντίον της Βρετανίας.
«Διαφωνώ με τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι αυτό (η κατάσταση στο Ιράκ) δεν έχει σχέση με εμάς και ότι αν θέλουν να έχουν ένα είδους ακραίο ισλαμιστικό καθεστώς στη μέση του Ιράκ, αυτό δεν θα μας επηρεάσει. Θα μας επηρεάσει» υπογράμμισε ο Κάμερον μιλώντας στο βρετανικό κοινοβούλιο.
«Οι άνθρωποι αυτού του καθεστώτος εκτός του ότι προσπαθούν να υφαρπάξουν γη, σχεδιάζουν επίσης να επιτεθούν εναντίον μας εδώ στην πατρίδα μας τη Βρετανία» πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442