«Σύνθημα» νίκης από τον Μπαρτζώκα εν όψει του 2ου τελικού
Μετά την ήττα στο πρώτο ματς, την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ, που διεξάγεται τη Δευτέρα στο ΣΕΦ, με σκοπό να ισοφαρίσει τη σειρά και μείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο πριν τον αγώνα έδωσε το δικό του σύνθημα νίκης λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να σταθεροποιήσουν το παιχνίδι τους και να εξαλείψουν τα «κενά» διαστήματα.
Μετά την ήττα στο πρώτο ματς, την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ, που διεξάγεται τη Δευτέρα στο ΣΕΦ, με σκοπό να ισοφαρίσει τη σειρά και μείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση του τίτλου.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο πριν τον αγώνα έδωσε το δικό του σύνθημα νίκης λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να σταθεροποιήσουν το παιχνίδι τους και να εξαλείψουν τα «κενά» διαστήματα.
«Για εμάς ο στόχος είναι να εξαλείψουμε τα κενά διαστήματα που είχαμε στον πρώτο τελικό και να σταθεροποιήσουμε το παιχνίδι μας», υπογράμμισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά, δεν χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις για έναν αγώνα μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζουν άριστα η μία την άλλη».
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε: «Χάθηκε μια ευκαιρία στο πρώτο ματς να κάνουμε το μπρέικ, αλλά η σειρά έχει ακόμη αρκετό μέλλον. Ό,τι έγινε, έγινε και τώρα κοιτάζουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να σταθούμε άλλο στο πρώτο ματς.
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε λεπτομέρεια. Κάθε μπάλα είναι ξεχωριστή και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση 40 λεπτών, ούτε δευτερόλεπτο λιγότερο. Πρέπει στο δεύτερο ματς να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ και να οδηγήσουμε την αναμέτρηση στον δικό μας ρυθμό».
Παρουσία Αγγελόπουλου η προπόνηση
Παρουσία ενός εκ των προέδρων της ομάδας και συγκεκριμένα του Γιώργου Αγγελόπουλου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα της Δευτέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, εκτός από το ήδη γνωστό με τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος εξαιτίας διαστρέμματος θα χάσει την σειρά των τελικών.
Έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να παρατάξει την ίδια 12άδα που είχε μαζί του στο ΟΑΚΑ πριν λίγες μέρες.
Όσον αφορά το κομμάτι της προπόνησης οι «ερυθρόλευκοι» διόρθωσαν κυρίως τα λάθη που έκαναν στον πρώτο αγώνα τα οποία ανέλυσαν πριν σε βίντεο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού