Μηδενίστηκε η χρηματοδότηση των τραπεζών από τον ELA
Μηδενίστηκε για πρώτη φορά από την εμφάνιση της κρίσης η χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών από τον ELA (Emergency Liquidity Assistance) της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με πηγές από την ΤτΕ. Κατά τις ίδιες πηγές, η χρηματοδότηση των τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα περιορίστηκε στα 50 δισ. ευρώ.
Μηδενίστηκε για πρώτη φορά από την εμφάνιση της κρίσης η χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών από τον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας ELA (Emergency Liquidity Assistance) της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με πηγές από την ΤτΕ.
Τον προηγούμενο μήνα η χρηματοδότηση από τον ELA έφτανε τα 3,12 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η χρηματοδότηση των τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα περιορίστηκε στα 50 δισ. ευρώ.
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ανέπαφα παρέμειναν τα 11 δισ. ευρώ στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ενώ ολοκληρώθηκαν οι αυξήσεις μετοχικών κεφαλαίων των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας