Μάχη για την άνοδο στη Super League έξι στροφές πριν το τέλος
Έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος των play off της Football League τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει όσον αφορά την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Η «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα στη Νίκη και τον Ολυμπιακό κράτησε την πρώτη στην κορυφή, ενώ έριξε τους «ερυθρόλευκους» στην πέμπτη θέση. Τα Χανιά κέρδισαν με 2-0 την Κέρκυρα και την πλησίασαν στους δύο βαθμούς στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Ηρακλής και Ηρακλής Ψαχνών ήρθαν έμειναν στο 1-1 και έτσι αμφότεροι βρίσκονται εκτός πρώτης «3αδας». Τέλος στην μάχη της «ουράς» ο Αιγινιακός κέρδισε 4-1 τον Φωστήρα και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του.
Στα αγωνιστικά, η «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα στη Νίκη και τον Ολυμπιακό κράτησε την πρώτη στην κορυφή, ενώ έριξε τους «ερυθρόλευκους» στην πέμπτη θέση.
Τα Χανιά κέρδισαν με 2-0 την Κέρκυρα και την πλησίασαν στους δύο βαθμούς στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.
Ηρακλής και Ηρακλής Ψαχνών ήρθαν έμειναν στο 1-1 και έτσι αμφότεροι βρίσκονται εκτός πρώτης «3αδας».
Τέλος στην μάχη της «ουράς» ο Αιγινιακός κέρδισε 4-1 τον Φωστήρα και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για άνοδο στα μεγάλα «σαλόνια».
Οι ηττημένοι από την άλλη έμειναν στους εννιά βαθμούς και απομακρύνθηκαν από τις «προνομιούχες» θέσεις.
Η ανάλυση των αγώνων από το flnews.gr
Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου 0-0
ΑΟ Χανιά – Κέρκυρα 2-0
Ηρακλής – Ηρακλής Ψαχνών 1-1
Φωστήρας – Αιγινιακός 1-4
ΠΗΓΗ: flnews.gr
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελλάδα – Αυστραλία 6-17: Ηττήθηκε και τώρα «τελικός» με Ιαπωνία
- Η Stoiximan εγκαινιάζει τα νέα της γραφεία στη Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
- Δουδωνής για Marfin: Χρέος όλων μας στη μνήμη τους είναι ποτέ να μη ξανασυμβεί κάτι τέτοιο
- Ο Πλεύρης μοιράζει «ποινές»: Ζητά άρση αδειών παραμονής μεταναστών για περιστατικά σε Σύμη και Κηφισιά
- «Με Κάρικ τη νέα σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
- Επερώτηση ΠΑΣΟΚ για Ταμείο Ανάκαμψης: Ποτέ άλλοτε τόσα πολλά χρήματα δεν άφησαν τόσο δυσανάλογα μικρό αποτέλεσμα


