Πήραν αναβολή ΑΕΚ και Οικονομόπουλος
Με δεδομένη την εκκρεμότητα στο ζήτημα της εκχώρησης, η εκδίκαση της κύριας προσφυγής ασφαλιστικών μέτρων του Οικονομόπουλου κατά της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, πήρε αναβολή.
Με δεδομένη την εκκρεμότητα στο ζήτημα της εκχώρησης, η εκδίκαση της κύριας προσφυγής ασφαλιστικών μέτρων του Οικονομόπουλου κατά της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ, πήρε αναβολή.
ΑΕΚ και Χάρης Οικονομόπολος κέρδισαν λοιπόν χρόνο, ώστε την ερχόμενη εβδομάδα να ολοκληρωθεί και τυπικά το ζήτημα της εκχώρησης.
Άλλωστε, εφόσον γίνει αυτό, ο Οικονομόπουλος έχει δεσμευτεί πως θα αποσύρει τις ενστάσεις του και δεν θα φέρει αντιρρήσεις για την εκκαθάριση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έκρηξη βόμβας σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Πακιστάν – Πάνω από 30 τραυματίες
- Κατάθεση-βόμβα στην υπόθεση Έπσταϊν: Η Σάρα Κέλεν κατονόμασε τρεις διάσημους άνδρες για σεξουαλική κακοποίηση
- Οι κουτοπονηριές του Γιώργου Φλωρίδη θα ήταν απλώς καταγέλαστες, εάν δεν ήταν επικίνδυνες
- Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας
- Ρεάλ Μαδρίτης: Η «ακτινογραφία» της αντιπάλου του Ολυμπιακού για το τρόπαιο της Euroleague
- Ζιζέλ Πελικό: Βρήκε ξανά την αγάπη και την εμπιστοσύνη – Ο νέος της σύντροφος [εικόνες]




