Χρήματα και δωροεπιταγές από άγνωστο αποστολέα έλαβαν δεκάδες Ιάπωνες
Έκπληκτοι έμειναν δεκάδες Ιάπωνες όταν μέσα στα γραμματοκιβώτιά τους βρήκαν φακέλους με χρήματα και δωροεπιταγές από άγνωστο αποστολέα. Το διήμερο 20-21 Μαρτίου συνολικά 760.000 γιεν (7.437 δολάρια) στάλθηκαν σε 30 σπίτια σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην πόλη Ικόμα, 380 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Τόκιο. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, πάνω από τους μισούς παραλήπτες αρνήθηκαν να δεχτούν τα μυστηριώδη δώρα.
Έκπληκτοι έμειναν δεκάδες Ιάπωνες όταν μέσα στα γραμματοκιβώτιά τους βρήκαν φακέλους με χρήματα και δωροεπιταγές από άγνωστο αποστολέα.
Το διήμερο 20-21 Μαρτίου συνολικά 760.000 γιεν (7.437 δολάρια) στάλθηκαν σε 30 σπίτια σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην πόλη Ικόμα, 380 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Τόκιο.
Πολλοί από τους παραλήπτες βρήκαν χρήματα τυλιγμένα σε φλάιερς, ενώ άλλοι έλαβαν κουπόνια δώρων και δωροεπιταγές.
Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, πάνω από τους μισούς παραλήπτες αρνήθηκαν να δεχτούν τα μυστηριώδη δώρα.
Ακόμη δεν έχει λυθεί το μυστήριο με τον αποστολέα και η αστυνομία ερευνά από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να βρεθεί μια άκρη.
Πριν από περίπου 10 ημέρες άλλα 30 νοικοκυριά δέχτηκαν δώρα από αγνώστους αυτή τη φορά στην πόλη Καβασάκι, νότια του Τόκιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεν επισκιάζεται το σκάνδαλο των υποκλοπών – Το 81% των πολιτών θέλει να ανοίξει η υπόθεση για τα πολιτικά πρόσωπα
- Τσακ Νόρις: Φίλοι και συνεργάτες τον αποχαιρετούν με αφιερώματα
- Γιατί οι ηγέτες της ΕΕ δεν αναλαμβάνουν δράση
- Παρκς – Σάκκαρη 2-0: Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για τη Μαρία
- Τσαγκαράκης: Κατηγορείται για αρχαιοκαπηλία, πλαστογραφία και απάτη – Κατασχέθηκαν πίνακες, αμφορείς, εικόνες και 200.000 ευρώ
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί








